Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για τους φιλάθλους του Παναργειακού. Παραιτήθηκε η διοίκηση του ιστορικού σωματείου

21

Την αποχώρηση της από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας, γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η διοίκηση του Παναργειακού.
Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστή την παραίτηση της, εξέδωσε η διοίκηση του Κώστα Κιμουλιάτη.
Παράλληλα έγινε γνωστό ότι στις 27 Δεκεμβρίου θα γίνει έκτακτη Γ.Σ., προκειμένου να βρεθεί λύση για την επόμενη μέρα της ομάδας της Πελοποννήσου.

Αναλυτικά η ανακήνωση:
«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας την απόφαση μας να παραιτηθούμε από τη διοίκηση της ομάδας μας. Μοναδικός λόγος είναι ότι οι υποσχέσεις που λάβαμε το καλοκαίρι για οικονομική βοήθεια από διάφορους ανθρώπους δυστυχώς αποδείχτηκαν ψεύτικες…

Ως εκ τούτου εμείς που απομείναμε να παλεύουμε για αυτή την ομάδα αδυνατούμε πλέον να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους 13 ποδοσφαιριστές που έμειναν και πάλεψαν για την ιστορία αυτής της ομάδας… Ευχαριστούμε πολύ το τεχνικό τιμ που κάτω από αντίξοες συνθήκες έφερε την ομάδα σε αυτή τη θέση. Τέλος ευχαριστούμε αυτούς που με διάφορες τρικλοποδιές κατάφεραν να φέρουν την ομάδα σε αυτή τη θέση».

Η Έκτακτη Γενική συνέλευση θα διεξαχθεί την Τέταρτη 27 /12 /2017 και ώρα 19 :00 στο 1ο Γυμνασιο Άργους (Ισόγειο  Μπουσουλοπούλειο )

Η παραιτηθείσα διοίκηση καταλήγει στην ανακοίνωσή της «θεωρούμε καθήκον όλων των Αργείων καθώς και όλων των θεσμικών φορέων καθώς και πολιτικών και ποδοσφαιρικών παραγόντων να παρευρεθούν σε αυτή τη Γενική Συνέλευση».