Το Ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» τίμησε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο

37
Δημήτρης Κωστούρος με Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παραβρέθηκε σήμερα στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ ως επίσημος προσκεκλημένος της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Η κ. Βαρδινογιάννη στην ομιλία της εξήρε την βοήθεια, το έργο και την ευαισθησία του Δημάρχου Ναυπλιέων προς το ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και τον ευχαρίστησε από καρδιάς αποδίδοντας του τιμητική πλακέτα.

Ο κ. Κωστούρος με την σειρά του ευχαρίστησε την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη για τη συνεργασία αλλά και τη δυνατότητα που έδωσε στον Δήμο Ναυπλιέων να συνδεθεί με το Ίδρυμα Ελπίδα. Κοινός στόχος και των δύο η προσφορά στον άνθρωπο και ειδικά στο παιδί.

Η συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων με το ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ ξεκίνησε από τον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου και θα συνεχιστεί όπως ανακοίνωσε ο κ. Κώστουρος και στον 5ο Μαραθώνιο όπου για ακόμη μία φορά θα είναι αφιερωμένος στα παιδιά του ιδρύματος.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Διοικητής και η Υποδιοικήτρια του ιδρύματος, δ/ντές των κλινικών, το νοσηλευτικό προσωπικό, γονείς και συνοδοί των παιδιών, ο τεχνικός δ/ντής του Μαραθωνίου κ. Ευάγγελος Παπαποστόλου, οι πρωταθλητές Ντενίζ Δημάκη και Γρηγόρης Σκουλαρίκης καθώς και ο αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ, Σάκης Ρουβάς.