Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας: Το 1/3 των υποψηφίων βουλευτών να εκλέγονται από την ενεργή βάση του κόμματος. Η πρόταση Σπανάκη που «τάραξε πολλούς»

Μια πρόταση-τομή που κατέθεσε ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης, από βήματος του 11ου Συνεδρίου, έγινε αντικείμενο έντονου σχολιασμού.

Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, που με τη μεθοδική δουλειά του πιστώνεται μια σειρά από εκλογικές επιτυχίες της Νέας Δημοκρατίας σε σωματεία και φορείς, πρότεινε να εκλέγεται από τη βάση του κόμματος, το 1/3 των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος.

Η πρόταση του Βασίλη Σπανάκη ενισχύει έτσι τον ρόλο της κομματικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας, και την καθιστά ενεργή και συμμέτοχη στο μέλλον του κόμματος.

Ο Βασίλης Σπανάκης αναφέρθηκε στα ταμειακώς εντάξει μέλη του κόμματος, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να εγγραφούν μέλη της Νέας Δημοκρατίας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2018.

Δεδομένης της προσωπικής σχέσης που διατηρεί ο Βασίλης Σπανάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θεωρείται βέβαιο πως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν γνώστης της πρότασης, πριν αυτή δημοσιοποιηθεί.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι πολιτικά ανόητοι ή συμμετέχουν σε σικέ παιχνίδι;

γράφει ο Νικηφόρος Λυκίδης Μία από τις βασικές αρχές του πολέμου αναφέρει ότι «ο καλός ...