ΚΑΜΠΟΣΟΣ: «Ας σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον αυτές τις άγιες μέρες»

Θα ήθελα και αυτές τις γιορτές να σας υπενθυμίσω για άλλη μια φορά το πόσο σημαντικό είναι να επιλέξουμε όλοι μας την τοπική αγορά για τα ψώνια μας. Στηρίζοντας και προτιμώντας τις τοπικές αγορές στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας των δικών μας ανθρώπων δεν φεύγουν τα χρήματά μας από τον τόπο μας, ενισχύουμε την τοπική οικονομία, δημιουργούμε καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας, ενισχύουμε έμπρακτα την τοπική αγορά.

Είναι δίπλα μας. Συμφέρει. Δεν χάνουμε χρόνο. Ψωνίζουμε απ΄ όλα. Ενισχύουμε την ανάπτυξη του τόπου μας. Τελειώνοντας, οι άνθρωποι που έχουν καταστήματα δίπλα μας είναι οι γείτονές μας, οι φίλοι μας, οι άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να τους χτυπήσουμε την πόρτα σε μία ανάγκη μας. Ας σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον αυτές τις άγιες μέρες.

Καλά Χριστούγεννα & Καλή Πρωτοχρονιά

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

Δημήτρης Καμπόσος

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Αυξήσαμε την δημοτική περιουσία, μειώσαμε τις υποχρεώσεις προς τρίτους και δημιουργήσαμε πλεόνασμα 700.000 ευρώ χωρίς να υστερήσουμε σε έργα και κοινωνική πολιτική»

Με αυξημένη την δημοτική περιουσία, μείωση των υποχρεώσεων προς τρίτους και πλεόνασμα 700.000 ευρώ, ο ...