ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ: “Θεομπαίχτης ο Τάσος Λάμπρου”

153

Αρνείται κάθε ευθύνη για την αισχρή και βλάσφημη ανάρτηση της απόφασης του Δήμου Ερμιονίδας (που φέρει την υπογραφή του) στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής. Δηλώνει ότι ουδέποτε υπέγραψε αυτήν την απόφαση, όπου παραποιούνται τα ονόματα της Ι.Μ. Παντάνασας σε Ι.Μ. Πουτάνασας, της Ι.Μ. Αυγού σε Ι.Μ. Αζού καθώς και της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη Λαμπαγιανά σε Άγιο Ιωάννη Λαμογιανά. Προαναγγέλλει την έναρξη εξεταστικής και πειθαρχικής διαδικασίας εις βάρος της υπαλλήλου που έκανε την ανάρτηση και αποκαλεί τον Δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Τάσσο Λάμπρου, που αποκάλυψε το θέμα, ως Θεομπαίχτη.

Ολόκληρο το κείμενο της σχετικής ανάρτησης του κ. Σφυρή, με τίτλο “Θεομπαίχτης ο Τάσος Λάμπρου» έχει ως εξής:

 «Επειδή ο κος Λάμπρου διέδωσε και μάλιστα καταφέρεται σε εμένα “ο Δήμαρχος δεν σέβεται ούτε ιερό ούτε όσιο και ότι έχω χάσει κάθε έλεγχο και αξιοπρέπεια” και διαστρεβλώνει τα ονόματα έχω να δηλώσω τα εξής:

Ο Τάσος Λάμπρου αφού είναι ανίκανος να κάνει αντιπολίτευση γιατί η παρούσα Δημοτική πλειοψηφία έχει μεγάλο έργο να επιδείξει, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το λάθος μιας υπαλλήλου προκειμένου να χτυπήσει το θρησκευτικό αίσθημα των δημοτών της Ερμιονίδας.

Ένας άνθρωπος που κόπτεται δήθεν για τον τόπο μας, αν αυτός ήταν ο σκοπός του θα είχε σπεύσει να ενημερώσει για το λάθος.  Όμως ο μόνος του στόχος ήταν να θίξει τον Δήμαρχο, ο οποίος και δεν έχει υπογράψει καμία τέτοια απόφαση που περιέργως με το που αναρτήθηκε ο κύριος Λάμπρου την είδε λες και την περίμενε και αμέσως την προώθησε σε όλο το διαδίκτυο.  Άραγε είχε πρόθεση να προστατεύσει το Δήμο από την έκθεση ή ο στόχος του ήταν άλλος;

Τέτοιου είδους παιχνίδια δεν ταιριάζουν στον Δημήτρη Σφυρή και δεν θα μπει σ΄ αυτήν τη διαδικασία.  Όσον αφορά το θεσμικό κομμάτι της υπόθεσης θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

  1. διαστρέβλωσε τα ονόματα.
  2. Μετά από αυτή τη διαδικασία παρουσία όλων θα προβώ στα νόμιμα και στην διαδικασία που προβλέπει η νομοθεσία.

Σεβόμενος τους θεσμούς και την εκκλησία πιστεύω ότι δεν πρέπει να παίζει κανείς και κυρίως με το θρησκευτικό συναίσθημα.

Επιφυλάσσομαι κάθε δικαιώματός μου όπως και η εκκλησία υποθέτω που ήρθα σε επαφή μαζί της για τυχόν σκοπιμότητα εφ΄ όσον πήρε τέτοιες διαστάσεις. 

Δεν έχω υπογράψει καμία τέτοια απόφαση.  Να μην χαίρεται λοιπόν ο κ. Λάμπρου.

  1. Σήμερα σε σύγκληση όλων των υπαλλήλων ζήτησα ποιος ανάρτησε την απόφαση Δημάρχου ανυπόγραφη και ποιος

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΣΦΥΡΗΣ

Η Δήλωση Λάμπρου  ΕΔΩ

Σχετικό σχόλιο ΕΔΩ