Δημήτρης Ραψωματιώτης : «Το Επιμελητήριο θα έχει συνέχεια. Λέμε όχι στην ταύτιση και στη δέσμευση»

29

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Δημήτρης Ραψωματιώτης, δίνει για μια ακόμη φορά το στίγμα της παράταξής του ως προς το μέλλον του Επιμελητηρίου και την πορεία που θα πρέπει να έχει.

Είναι χαρακτηριστική η επισήμανση, πέραν του κοινού τόπου για «απαλλαγή από δεσμεύσεις και ταυτίσεις», της επισήμανσης ότι «δεν μπορεί ο φορέας της επιχειρηματικότητας να λειτουργεί με όρους δημοσίου».

Η ΔΗΛΩΣΗ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ

«Πέρα από τις  μικρό-εκλογικές τακτικές, από τα χαμόγελα και το κλείσιμο του ματιού, τα υπονοούμενα για στήριξη από τη μια και την άφεση…. από την άλλη, πρέπει να δούμε τι ακριβώς πρεσβεύουμε και γιατί ασχολούμαστε με τις εκλογές του Επιμελητηρίου.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά αλλά και σε ό,τι αφορά το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού μας, και δουλειές έχουμε και στο μυαλό μας δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις Κορινθιακές επιχειρήσεις συμμετέχοντας, συνεργαζόμενοι με όλους, προσφέροντας γνώσεις, γνωριμίες, ιδέες, προτάσεις, δουλειές.

Θέλουμε να προσφέρουμε με όρους επαγγελματικούς και μόνο, και δε θα επιτρέψουμε ταύτιση αλλά και καμία δέσμευση στη λειτουργία του Επιμελητηρίου του αύριο.

Το Επιμελητήριο χρειάζεται μια νέα δομή, με όρους αξιοποίησης των θετικών στοιχείων του σήμερα, αλλά και καθαρή επιχειρηματική φιλοσοφία .

Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε όρους δημοσίου στη λειτουργία του και πολιτικών ή προσωπικών επιλογών και δεσμεύσεων. Έτσι και μόνο, επικροτούμε και στηρίζουμε τους άξιους και ικανούς, αυτούς που προσφέρουν, και προτρέπουμε τους άλλους να τους μιμηθούν.

Με όρους προσφοράς και αποτελέσματος, θα παροτρύνουμε τους εργαζόμενους και συνεργάτες του Επιμελητηρίου και της Αναπτυξιακής, να δημιουργήσουν από μόνοι τους το Νέο Επιμελητήριο  που έχουμε οραματιστεί.

Καμία προϋπόθεση, καμία δέσμευση δεν μπορεί να δεχθεί η νέα διοίκηση.

Εμείς, η «Επιχειρηματική Συνεργασία για το αποτέλεσμα», ερχόμαστε να δώσουμε τη δική μας πνοή, το δικό μας δυναμισμό και δεν μπαίνουμε σε λογικές ανταλλαγής, αποδοχής και στήριξης.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ»