Γιατί παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης. Τι γράφει στην επιστολή παραίτησης

228
Γιάννης Γρυπιώτης

Η αναβολή της συνεδρίασης του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου και οι εντάσεις που προέκυψαν, είχαν σαν αφορμή την παραίτηση του Προέδρου Γιάννη Γρυπιώτη. Μια παραίτηση που ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της παραίτησης Γρυπιώτη από τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Ευρώτα.

Ο ίδιος ο Γιάννης Γρυπιώτης, επιτυχημένος ως Δήμαρχος αλλά αμφιλεγόμενος ως Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του λέει:

«Αγαπητοί μου φίλοι,

Θέλω να σας κάνω γνωστό ότι καθαρά για λόγους επαγγελματικούς κατέθεσα την παραίτηση μου … ξέρω ότι κάποιοι … πικρόχολα σχολιάζουν. Δεν πειράζει … έμαθα τόσα χρόνια να υπολογίζω την κάθε παράγραφο από τον καθένα, είτε προσφέρει πίκρα είτε χαρά … Δεν ξεχνώ ό,τι δέκα χρόνια αφιέρωσα εδώ ….. και αυτό γιατί Αγάπησα όλους σας …. Οπότε δεν μπορείτε να με κάνετε να σας μισήσω ….. Εγώ αυτό Μπόρεσα …. αυτό Κατάφερα …. Αυτό έκανα !!!!

Όλα θα πάνε μπροστά, αφήνοντας πίσω τα παλιά και να πάρω μόνο αυτά …. που με δίδαξαν τα λάθη μου, για να μην ξανασυμβούν στην νέα μου Ζωή»!!!!!

Η γραπτή παραίτηση που κατέθεσε ο απερχόμενος Δήμαρχος στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει:

«Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβoυλίου Δήμου Ευρώτα

Αγαπητέ Πρόεδρε παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε την απόφασή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης για την παραίτηση από το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα για αυστηρούς επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.
Επίσης όπως εκφράσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ευγνωμοσύνη μου για την έως τώρα συνεργασία μας. Δηλώνω δε ότι θα είμαι παρών σε ότι κρίνετε για το καλό του Δήμου μας αλλά και των Δημοτών. Παρακαλώ δε για την πρωτοκόλληση του εγγράφου αλλά και την ανάλογη κοινοποίηση του».

Απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του στην αυτοδιοίκηση γράφει:
«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα, αυτό μπόρεσα, αυτό κατάφερα. Λυπάμαι ειλικρινά που οι επαγγελματικές μου δυναμικές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας. Για τις όποιες αδυναμίες μου ζητώ συγνώμη από όλους σας.
Καλή συνέχεια στο σημαντικό σας έργο».

Μετά τιμής
Γιάννης Γρυπιώτης
Διευθυντής Αναισθησιολογος
ΓΝ-ΚΥ Μολάων
Μολάοι 28/11/2017