Οι Θησαυροί της Αργολικής Γής: Οίνος, Ελιά και Πορτοκάλι, μας προσκαλούν στην γιορτή τους που γίνεται στο Άργος

68

Τρία ευλογημένα προϊόντα της Αργολικής γης, το Κρασί, το Λάδι και το Πορτοκάλι, ενώνουν τη δύναμη τους με τους ανθρώπους που τα φροντίζουν και παρουσιάζονται φορώντας τα καλά τους.

Σε συσκευασίες ή χύμα, σε φυσική κατάσταση ή σε σύνθετη μορφή, μας περιμένουν στην μεγαλύτερη Έκθεση που έχει γίνει στην Αργολίδα, αφιερωμένη αποκλειστικά, σ’ αυτά και στους ανθρώπους που τα φροντίζουν.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, που τα προηγούμενα χρόνια διοργάνωνε τη γιορτή του Οίνου (Εν Άργει Διονύσια) και κατά καιρούς την γιορτή του Πορτοκαλιού, αποφάσισε και οργανώνει για φέτος μια κοινή και μεγάλη γιορτή για να προβάλλει τα προϊόντα, τους καλλιεργητές, και τους τυποποιητές που κρατάνε ζωντανή την οικονομία της Αργολίδας.

Για την καλύτερη διοργάνωση, προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς που ασχολούνται με αυτά τα τοπικά προϊόντα ή παράγωγα αυτών (πορτοκάλι, κρασί, λάδι) να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση που διοργανώνει με τίτλο «Οι Θησαυροί της Αργειακής Γής- Οίνος, Ελιά, Πορτοκάλι».

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί, από τις 7 έως και τις 10 Δεκεμβρίου στον χώρο των Στρατώνων Καποδίστρια, στο Άργος.

Η προβολή της Έκθεσης ξεκίνησε ήδη, δια στόματος Δημήτρη Καμπόσου, στο σημερινό τηλεοπτικό και διαδικτυακό μήνυμά του όπου ανέφερα  πως «ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε συνεργασία με την ΠΕΔ Πελοποννήσου  (της οποίας πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος)  στηρίζουν την  προώθηση και διαφήμιση των εκλεκτών προϊόντων του τόπου μας».

Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να λάβει πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6944.52.3529 και 2751.3.60088