Θεατρικό του Νίκου Καζαντζάκη για τον Μέγα Αλέξανδρο. Μπορούν να το απολαύσουν όσοι πάνε ομαδικά με την Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη, του Δήμου Άργους – Μυκηνών

29

Η Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη, του Δήμου Άργους – Μυκηνών που λειτουργεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ, διοργανώνει εκδρομή στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για την παρακολούθηση της παράστασης «Μέγας Αλέξανδρος».

Πρόκειται για μια πρωτότυπη θεατρική διασκευή του ιστορικού μυθιστορήματος για παιδιά, του Νίκου Καζαντζάκη,  ο οποίος εμπνεύστηκε από τους θρύλους που περιβάλλουν την προσωπικότητα και τα κατορθώματα του μακεδόνα βασιλιά, το οποίο εστιάζει στις διαφορετικές όψεις του: Αλέξανδρος ο άνθρωπος, Αλέξανδρος ο θεός, Αλέξανδρος ο μυστικιστής, ο στρατιώτης, ο οραματιστής, Αλέξανδρος ο μέγας.

Η παράσταση είναι μια υπερπαραγωγή με πολλή δράση, παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, σπαθογραφίες, πρωτότυπη μουσική, video art εφαρμογές και ένα θίασο ταλαντούχων ηθοποιών. Είναι ένα υπερθέαμα γεμάτο χρώματα, φως και συναρπαστική πλοκή, το οποίο απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, αλλά και σε θεατές όλων των ηλικιών, καθώς είναι συνάμα επιμορφωτικό και ψυχαγωγικό, καταφέρνοντας να ισοζυγιάσει και να συνταιριάσει αρμονικά τον μύθο με την ιστορική αλήθεια. 

 

Ημέρα Παράστασης: Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.

Ώρα έναρξης Παράστασης: 11.30 π.μ.

Παραγωγή: Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

 

Η συμμετοχή για κάθε άτομο είναι 15€.

Αναχώρηση από την λαϊκή αγορά Άργους 8.15 π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και αύριο Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες : Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 2751069484,

                          (Δευτ. – Παρ.  14:30 – 20:00 και Σάβ. 10.00- 14.00).