Ο Δημήτρης Πολλάλης εκλέχθηκε στο νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, με αθρόα συμμετοχή προέδρων και αντιπροσώπων των Ενώσεων-μελών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κατά τις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εξελέγησαν οι ακόλουθοι (βάσει σταυρών προτίμησης):

Τάσιος Γρηγόριος

Σβύνου Κωνσταντίνα

Βασιλικός Ευγένιος

Γιαννούλης Εμμανουήλ

Σουλούνιας Σακελλάριος

Θωμόπουλος Αριστοτέλης

Χατζηκωνσταντίνου Κωνσταντίνος

Πολλάλης Δημήτρης

Ξυπτέρα-Λάμπρου Ευαγγελία

Τσακαλάκης Εμμανουήλ

Μεριάνος Κωνσταντίνος

Καλλιάς Άγγελος.

Αναπληρωματικά μέλη:

Τιμοθεάτος Γεράσιμος

Λεβέντης Κωνσταντίνος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των επομένων ημερών.

 

Δημήτρης Πολλάλης

Αναφερόμενος στην εκλογή του, ο Δημήτρης  Πολλάλης είπε:

 «Η αθρόα αλλά και συγχρόνως πρωτοφανής πανελλαδική συμμετοχή των συναδέλφων, στην εκλογική διαδικασία του υπέρτατου συνδικαλιστικού οργάνου των ξενοδόχων, αποδεικνύει περίτρανα τον υψηλό βαθμό συσπείρωσης του κλάδου.

Η συμμετοχή μου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, αποτελεί ύψιστη τιμή τόσο για μένα όσο και για τη Λακωνία, που για πρώτη φορά στα χρονικά θα έχει δικό της εκπρόσωπο.

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλες και όλους τους συναδέλφους που με στήριξαν με την ψήφο τους στην σημερινή εκλογική αναμέτρηση».

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Στήριξη στην εργαζόμενη μητέρα με σύσταση Βρεφικού Τμήματος στη Νέα Κίο και εκσυγχρονισμό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)

Εργασίες ανακαίνισης, δημιουργίας νέων χώρων και εκσυγχρονισμού πραγματοποιήθηκαν στις δομές Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ...