Ο Γραμματικόπουλος κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή “για προχειρότητα, ανικανότητα  και συνειδητή υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου»

Με αφορμή το γεγονός ότι, το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018 το οποίο πρόκειται να συζητηθεί σήμερα (Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017) στην Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έχει ακόμη παραδοθεί για μελέτη στους Δημοτικούς Συμβούλους, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος κατηγορεί την Δημοτική Αρχή «για προχειρότητα, ανικανότητα  και συνειδητή υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου».

Στην δήλωσή του, που δημοσιεύεται ολόκληρη κατωτέρω, επισημαίνει την δυνατότητα ακύρωσης της συνεδρίασης εξ αυτού του λόγου,  αφήνοντας να υπονοηθεί ό,τι στο μέλλον ενδέχεται και να το χρησιμοποιήσει.

..Σε λίγες ώρες (Δευτέρα απόγευμα) θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018. Δηλαδή υποτίθεται πως θα συζητήσουμε για τον σχεδιασμό-προγραμματισμό των έργων -μελετών της δημοτικής αρχής για το 2018.

Τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμός είναι οι δύο σημαντικότερες συνεδριάσεις. Και όμως μέχρι αυτή την στιγμή, δηλαδή λίγες μόλις ώρες πριν την συνεδρίαση, δεν έχει δοθεί  ακόμα από την δημοτική αρχή το Τεχνικό Πρόγραμμα στους δημοτικούς συμβούλους, ώστε να το διαβάσουμε και αναλόγως να τοποθετηθούμε. Μιλάμε για προχειρότητα, ανικανότητα  και συνειδητή υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου.

Θα μπορούσα να προσβάλλω την νομιμότητα της συνεδριάσεως αφού τα θέματα πρέπει να δίνονται στους συμβούλους 3 μέρες πριν την συνεδρίαση …δεν θα το κάνω. Έτσι όμως, όσο καλή διάθεση και να έχουμε, δεν μπορεί να παραχθεί σοβαρό έργο που θα βελτιώσει την ζωή των δημοτών…”

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Η παγκόσμια αγορά των επαγγελματιών Τουρισμού και οι επισκέπτες από την Βόρεια Ελλάδα ήταν ο στόχος της συμμετοχής του Δήμου Ναυπλιέων σε Εκθέσεις Τουρισμού

«Η αύξηση της τουριστικής κίνησης στον Δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ...