Νανόπουλος: «Ο δήμος Κορινθίων να σέβεται το νόμο, την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων»

Για μια ακόμη φορά, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης «Συμμαχία Πολιτών», Βασίλης Νανόπουλος, έθεσε προς συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως, ένα σπουδαίο για την λειτουργία του Δήμου, θέμα. Το θέμα της κακής και παράνομης συμπεριφοράς του δήμου προς τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και τις τεχνικές υπηρεσίες.  

Βασίλης Νανόπουλος

Ζήτησε από τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Πνευματικό να μη στερεί από τους εργαζόμενους το γάλα και τα μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) που ο νόμος επιβάλλει, για να κάνουν σωστά και με ασφάλεια τη δουλειά τους. Επέμεινε στην ανάγκη, ο δήμος να δίνει στολές εργασίας, προστατευτικά γάντια και γάλα στους εργαζόμενους που τα δικαιούνται από το νόμο.

Ολοκληρώνοντας την παρέμβαση επί του θέματος συνηγόρησε να ανταποκριθεί ο δήμος θετικά στο αίτημα του συλλόγου εργαζομένων (από 29.8.17) και να αποδώσει σε χρήμα ότι δεν έδωσε σε γάλα και ΜΑΠ για τα έτη 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 και 2017.

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Γεωργόπουλος προς Σφυρή: «Απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας έχεις περιέλθει σε προεκλογικό πανικό και σε πήρε η πολιτική κατρακύλα»

Μύγα στο σπαθί του δείχνει πως δεν θα σηκώσει κατά την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης ...