Σ, Μουρίκης.

ΜΟΥΡΙΚΗΣ: 80+ υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό μας για το Επιμελητήριο Κορινθίας

Συνέντευξη στο δημοσιογράφο Θ. Τσαρμπό παραχώρησε ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Σ. Μουρίκης. Αναφερόμενος στις εκτιμήσεις που τον φέρουν ως φαβορί για την προεδρία σχολίασε ότι «αυτές είναι τάσεις της στιγμής».

«Δεν μένουμε σε αναλύσεις και εντυπώσεις. Νιώθουμε την υποστήριξη σοβαρών τοπικών επιχειρηματιών και αυτό μεταφράζεται και στη συμμετοχή αφού αναμένεται οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου μας να ξεπεράσουν τους 80, αριθμό αρκετά υψηλότερο του αναμενόμενου» είπε ο υποψήφιος Πρόεδρος και επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ»).

Ο κ. Μουρίκης συνεχάρη τον επίσης υποψήφιο για την προεδρία κ. Δημ. Ραψωματιώτη που με δηλώσεις του συνεχίζει να τονίζει την ανάγκη της «συνεργασίας που θα επιβάλλει το αποτέλεσμα». Ο κ. Μουρίκης υπενθύμισε ότι βασικός άξονας και της δικής του καμπάνιας είναι οι συνέργειες.

«Αισθανόμαστε ότι αργά αλλά σταθερά οι υπόλοιποι υποψήφιοι έρχονται όλο και πιο κοντά στις θέσεις μας σχετικά με τη συνεργασία όλων και φυσικά καλωσορίζουμε μία τέτοια εξέλιξη» είπε.

«Οι επιχειρηματίες της περιοχής δεν θα επιβραβεύσουν τους τοπικούς «κομήτες», αλλά σοβαρούς επαγγελματίες οι οποίοι δίνουν υπόσταση στη λέξη ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ» κατέληξε αναφερόμενος σε έτερο υποψήφιο ο οποίος τροφοδοτεί παραπολιτικές στήλες αντί να παρουσιάζει σοβαρές θέσεις.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Η παγκόσμια αγορά των επαγγελματιών Τουρισμού και οι επισκέπτες από την Βόρεια Ελλάδα ήταν ο στόχος της συμμετοχής του Δήμου Ναυπλιέων σε Εκθέσεις Τουρισμού

«Η αύξηση της τουριστικής κίνησης στον Δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ...