Μουρίκης: «Ρεύμα νίκης υπέρ της Δύναμης Επιχειρηματικής Προόδου»

Συνήλθε χθες Παρασκευή 17 Νοεμβρίου η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κορινθίας και ανακήρυξε ως υποψήφιους τους 5 συνδυασμούς που είχαν καταθέσει τις αντίστοιχες υποψηφιότητες.

Αναφερόμενος στο γεγονός αυτό που ξεκαθάρισε οριστικά το ποιοι είναι οι υποψήφιοι συνδυασμοί αλλά και οι υποψήφιοι σύμβουλοι έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Το ρεύμα νίκης που έχει δημιουργηθεί γύρω από το συνδυασμό μας ΔΕΝ πρόκειται να ανακοπεί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες αντιπάλων κι εχθρών.

Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας για έναν καθαρό αγώνα χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση και προχωρούμε με το πρόγραμμά μας δίπλα στους σκληρά δοκιμαζόμενους Κορίνθιους επιχειρηματίες.

Παραμένουμε συνεπείς στις προσδοκίες του επιχειρηματικού κόσμου που βλέπει στο συνδυασμό μας και τον επικεφαλής του Σωτήρη Μουρίκη τον ηγέτη και εγγυητή της επόμενης ημέρας στο Κορινθιακό επιχειρείν».

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Οι δύο κυρίες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επί χρήμασι, και οι τρεις κλαρούχοι που μισθοδοτούνται για να σχεδιάζουν τη χρήση ληγμένων χημικών

Οι δύο κυρίες που προσφέρουν υπηρεσίες επί χρήμασι, στον αρριβίστα που τις διάλεξε για να ...