Η κάμερα που θέλει να αλλάξει τον τρόπο που τραβάμε (και βλέπουμε) βίντεο και φωτογραφίες

Του Γιάννη Γορανίτη

Μια κάμερα τσέπης (κυριολεκτικά τσέπης) με διπλό φακό και δυνατότητα σφαιρικών λήψεων έρχεται να αλλάξει όσα γνωρίζαμε για τη σύγχρονη φωτογραφία. Ναι, μπορούμε να φανταστούμε την αντίδρασή σας όταν διαβάζετε για ένα ακόμη gadget «που θέλει να τα αλλάξει όλα» –τα τμήματα μάρκετινγκ των εταιρειών άλλωστε δεν φημίζονται για την πρωτοτυπία τους–, αλλά το συγκεκριμένο δείχνει ότι έχει τα φόντα να πραγματοποιήσει την προγραμματική του υπόσχεση.

Η Rylo είναι μια κάμερα 360 μοιρών, η οποία γράφει βίντεο και φωτογραφίες 360 μοιρών και ανάλυσης 4K –όπως και αρκετές μηχανές του ανταγωνισμού. Επιχειρεί όμως να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες μηχανές 360°, χάρη σε μια σειρά μοναδικών και εξειδικευμένων λειτουργιών αλλά κυρίως λόγω του προηγμένου λογισμικού της.

Την κατασκευή της άλλωστε, έχουν αναλάβει πρώην μηχανικοί και υψηλόβαθμα στελέχη της Apple και του Instagram, οπότε ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Στην ομάδα ανάπτυξης συμμετέχουν και δύο προγραμματιστές που έχουν στο παλμαρέ τους την ιδιαίτερα επιτυχημένη εφαρμογή Hyperlapse.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Τα δώρα των εορτών του Δεκεμβρίου

γράφει η Θέκλα Μεταξά -αστρολόγος Κι ενώ ο περισσότερος κόσμος σε όλο τον πλανήτη βρισκόταν ...