794 υποτροφίες έδωσε η Εκκλησία της Ελλάδος το 2016. Χρηματοδότησε 256 Κοινωνικά Παντοπωλεία με 3.181.434 ευρώ

Μας γεμίζουν το κεφάλι τα κανάλια και οι υπουργοί για το έργο της κάθε ΜΚΟ που χρηματοδοτείται για να προσφέρει τα πάντα σε λαθραία εισερχόμενους ή σε δήθεν ευπαθείς ομάδες. Ξεχνούν όμως, συστηματικά, να αναφερθούν στο πολυσχιδές έργο της εκκλησίας της Ελλάδος.

Έτσι, παραμένει άγνωστο το γεγονός ότι, η εκκλησία έδωσε την προηγούμενη χρονιά 794 υποτροφίες σπουδών σε παιδιά απόρων οικογενειών. Ότι, ενίσχυσε με 3.181.434 ευρώ, 256 Κοινωνικά Παντοπωλεία στα οποία προσέφυγαν για στήριξη 94.000 άτομα.

Κανένας δεν αναφέρεται στο σημαντικό έργο που κάνει η Εκκλησία στον τομέα της προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, με τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς που συντηρεί, καθώς και σχολεία, σχολές διαφόρων ειδικοτήτων και φροντιστήρια σχολικών μαθημάτων.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, να θυμηθούμε τα 250 Πνευματικά Κέντρα της Εκκλησίας στις δραστηριότητές των οποίων συμμετείχαν 113.564 άτομα και επιδοτήθηκαν με 1.803.708,94 ευρώ.

 

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Οι μηχανικοί καταγράφουν τις ανάγκες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών προχωρά σε αποκαταστάσεις

Ταυτόχρονα με τα έργα αποκατάστασης των καταστροφών της αγροτικής οδοποιίας που ήδη υλοποιούνται, κλιμάκιο μηχανικών ...