Φτύνω στα μούτρα τους νομοθέτες βουλευτές που ψήφισαν τέτοιους νόμους.

55

Διαβάστε την αλήθεια που μας έκρυψαν, για τις συμπλοκές αλλοδαπών στο χωριό Ανυφί της Α

ργολίδας. Επίσημο έγγραφο αναφέρει για τάγμα εφόδου 100 οπλισμένων με μαδέρια που πέρασε από 3 χωριά φωνάζοντας και τρομάζοντας τον κόσμο.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Τα ΜΜΕ της Αργολίδας έγραψαν ότι 30 αλλοδαποί επιτέθηκαν εναντίον άλλων αλλοδαπών στην πλατεία του Ανυφί. Στηρίχηκαν στις «φιλτραρισμένες» πληροφορίες των αρμοδίων αρχών, για την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών. Φιλτράρισμα που είναι μόνιμο και κατ’ εντολήν, κάθε φορά που δεν μπορούν να αποκρυβούν τα συνεχή επεισόδια με τους αλλοδαπούς και τους Ρομά.

Εγώ θα γράψω ότι, φτιάχτηκε ένα τάγμα εφόδου από 100 περίπου νόμιμους και παράνομους μετανάστες που οπλισμένοι με καδρόνια (μερικοί εξ αυτών και με μαχαίρια) και γυμνοί από τη μέση και πάνω, σε σχηματισμό φάλαγγας, φωνάζοντας συνθήματα πέρασαν από το Πλατανήτι πριν καταλήξουν στο Ανυφί κάνοντας φασαρίες και συμπλοκές, διεκδικώντας την αποκλειστικότητα αγροτικών εργασιών, από την συμμορία του Πακιστανού νονού που λυμαίνεται την περιοχή.

Θα γράψω ακόμα πως ένας από αυτούς κόλλησε το μαχαίρι του στην κοιλιά του Έλληνα καφετζή απειλώντας τον και απαιτώντας να του παραδώσει …τον Αλή. Ότι οι εξαγριωμένοι μετανάστες (παράνομοι και νόμιμοι) έγραψαν στις πατούσες τους την παρουσία των πρώτων δύο περιπολικών που έφτασαν στο χωριό. Ότι τα περιπολικά κάλεσαν ενισχύσεις και χρειάστηκε να μεταβεί στο σημείο όλη η διαθέσιμη αστυνομική δύναμη η οποία τελικά συνέλαβε μόνον 2 από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων.

Δεν θα γράψω ότι οι συλληφθέντες, κατ’ εφαρμογή των νόμων αφέθησαν ελεύθεροι και …θα δικαστούν εν καιρώ, αν εν τω μεταξύ δεν έχουν διαφύγει.

Θα γράψω όμως, γιατί αν δεν το γράψω θα σκάσω, ό,τι πριν από λίγες ημέρες, για μια απλή παρουσία ήρεμης διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών, έξω από το δικαστήριο στο Άργος, συνελήφθηκαν –κατ’ εντολήν- 19 Έλληνες. Μεταξύ αυτών ένας διακεκριμμένος ιατρός επικεφαλής Δημοτικής παράταξης και ένας Δημοσιογράφος που κάλυπτε την διαμαρτυρία.

Δεν θα γράψω ότι ντρέπομαι για τη δειλία των αστυνομικών που έχουν τα αστέρια στις επωμίδες και δεν διστάζουν να συλλαμβάνουν Έλληνες δι’ ασήμαντον αφορμήν ενώ συγχρόνως κάνουν πως δεν βλέπουν τους παραβατικούς Ρομά και τους Μετανάστες, εφαρμόζοντας υπάκουα τις άνωθεν εντολές.

Ούτε θα γράψω ότι αισθάνομαι υπερήφανος για κάποιες αποφάσεις κάποιων εισαγγελέων, που αποδέχονται ή και ευνοούν αυτές τις συμπεριφορές.

Θα γράψω ότι «φτύνω στα μούτρα τους νομοθέτες βουλευτές που ψήφισαν τέτοιους νόμους».

Π.Ι.Δ.