Σφυρής προς αντιπολίτευση! «Προσπαθείτε να ακυρώνετε και να καθυστερείτε τα έργα… τα πολεμάτε έχοντας μοναδικό στόχο την καρέκλα»

47
Δημήτρης Σφυρής. Δήμαρχος Ερμιονίδας

Για ασέβεια κατά των θεσμών και των δημοτών, κατηγορεί ο Δημήτρης Σφυρής τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που αντιπολιτεύονται την δημοτική αρχή, με ανάρτηση που έκανε στην σελίδα του στο Facebook.

Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας (η επικοινωνιακή πολιτική του οποίου χωλαίνει εντυπωσιακά), επιχειρεί να απαντήσει στην πίεση που δέχεται η Δημοτική του Αρχή από την αντιπολίτευση που με τις συνεχείς αποκαλυπτικές παρεμβάσεις της «ακούγεται» όλο και περισσότερο από την κοινωνία.

Ο Δημήτρης Σφυρής μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση τους κάνει υποδείξεις σε αυστηρό ύφος και δεν διστάζει να τους αποδώσει ευθύνες για θέματα που βλέπει με την δική του οπτική.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΦΥΡΗ:  

Δημήτρης Σφυρής
Δήμαρχος Ερμιονίδας

«Σεβαστείτε τους θεσμούς και τα έργα που αλλάζουν την εικόνα του Δήμου και έχουν σαν στόχο τη αξιοπιστία και την κοινωνική δικαιοσύνη» αναφέρει και συνεχίζει, πατερναλιστικά.  «Όλα τα θέματα συζητιούνται στο Δημοτικό συμβούλιο. Το αποκρύπτεται και εξακολουθείτε να λαϊκίζετε. Στα 3 χρόνια αποδείξατε ότι είστε ανίκανοι να διοικήσετε.
Σεβαστείτε τους συμπολίτες μας!
Σεβαστείτε τους υπηρεσιακούς παράγοντες, που παλεύουν στη σημερινή κατάσταση να ανταπεξέλθουν για να εξυπηρετήσουν τους δημότες και να αλλάξουν την εικόνα του Δήμου για το καλό του τόπου.
Σεβαστείτε τον καθημερινό, ακούραστο αγώνα μας να λύνουμε τα προβλήματα δεκαετιών, που άλλοι κυβερνήσατε δημιουργώντας τον πελατειακό Δήμο με σκάνδαλα, κοινωνική αδικία και άλλοι που είσαστε εκτός Δήμου είσαστε παντελώς αδιάφοροι.
Αναλογιστείτε τι θα κάνατε αν διοικούσατε, αυτή τη στιγμή, εφ´ όσον είσαστε επικεφαλής παρατάξεων.
Τρία χρόνια χωρίς καμία πρόταση.!!!!!
Δυστυχώς η στάση σας τα τρία χρόνια είναι μια πολεμική χωρίς να συμβάλλετε στην επίλυση των προβλημάτων.
Μοναδικός σας στόχος είναι να ακυρώνετε και να καθυστερείτε τα έργα που χρόνιζαν διότι η υλοποίησή τους σας απομακρύνει από την καρέκλα.
Προβλήματα όπως τα σκουπίδια, μαρίνες, τουριστική ανάπτυξη, νερό, αποχέτευση, σχολεία, χωματερές, δίκτυα ύδρευσης, αποκαταστάσεις βλαβών, οδοποιία, έσοδα, βιωσιμότητα του Δήμου, κοινωνική δικαιοσύνη, τα πολεμάτε έχοντας μοναδικό στόχο την καρέκλα.
Οι δημότες βλέπουν τα έργα, καταλαβαίνουν και βοηθούν την προσπάθειά μας.
Ο Δήμος Ερμιονίδας καταξιώνεται και εδραιώνεται για πρώτη φορά στους υγιείς, αναπτυσσόμενους και παραγωγικούς Δήμους της χώρα».