Πρωτοβουλία για την διατροφή των αδέσποτων στον Δήμο Άργους Μυκηνών

74

Η ιδέα είναι λαμπρή. Η υλοποίηση βέβαια είναι δύσκολη. Με τη συνεργασία όμως και την οργάνωση μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα και να δημιουργήσει ένα προηγούμενο και για άλλους Δήμους.

Με πρωτοβουλία του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Νίκου Γκαβούνου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ντέπη Δαμασκηνού και τους εκπροσώπους των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Δημοτικών σχολείων της Τ.Κ Άργους όπου και συμφωνήθηκε συνεργασία για την πραγματοποίηση ανακύκλωσης τροφίμων, με στόχο την προμήθεια τροφής για τα αδέσποτα ζώα.

Νίκος Γκαβούνος

Το επόμενο διάστημα θα προγραμματιστούν συναντήσεις και με τους συλλόγους γονέων & κηδεμόνων των υπολοίπων σχολείων των κοινοτήτων του Δήμου μας.

Για την διατροφή των αδέσποτων του Δήμου, μπορούν να αξιοποιηθούν, ληγμένα τρόφιμα ή περίσσευμα φαγητού (ψωμί, κρέας, μακαρόνια κ.α)

Λεπτομέρειες για την οργάνωση τον σχεδιασμό και το συντονισμό της δράσης θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.

Μέχρι τότε, όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβούνος «Ο Δήμος ευχαριστεί τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για την προθυμία  τους να συμμετέχουν σε ένα τέτοιο χρήσιμο και δύσκολο πρόγραμμα. Πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε να ξεχωρίσουμε και να γίνουμε το παράδειγμα για άλλους Δήμους»

ΓΚΑΒΟΥΝΟΣ: «Μην πετάτε τα φαγώσιμα που σας περι

σσεύουν. Δώστε το σε μας να ταΐσουμε τα αδέσποτα»