Η Φώφη Γεννηματά δυναμώνει στην Αργολίδα. Η Νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ την ακολουθούν

81

Με μια εντυπωσιακή, για τα δεδομένα της Αργολίδας, πολιτική κίνηση, ο Ανδρέας Κ. Χρονόπουλος, ανοίγει το δρόμο της Φώφης Γεννηματά και στην Αργολίδα. Με δήλωση που κοινοποίησε σε όλα τα ΜΜΕ, καθιστά γνωστό ότι την υποστηρίζει στον αγώνα για την Ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, θεωρώντας ότι «…η Φώφη Γεννηματά υλοποιεί το νέο, καινοτομεί στην πράξη». Της αναγνωρίζει «…τολμηρό, μεταρρυθμιστικό λόγο, διακριτό από του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.» και ότι «…συνδυάζει τη μαχητικότητα, την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα».

Στην δήλωσή του ο γνωστός Φυσιοθεραπευτής και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «…Είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και την προοπτική της παράταξης» και καταλήγει «…Με τη Φώφη Γεννηματά τολμάμε»!

Να θυμίσουμε ότι ο Ανδρέας Κ. Χρονόπουλος, είναι αποδεδειγμένα ο αγαπημένος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ανδρέας Κ. Χρονόπουλος

«Ως νέος άνθρωπος θεωρώ ότι το νέο δεν φαίνεται μόνο στα εξωτερικά χαρακτηριστικά κάποιου αλλά νέος στον τρόπο σκέψης, νέος στη σχέση του με την κοινωνία, με νέα προγράμματα και ιδέες και η Φώφη Γεννηματά υλοποιεί το νέο, καινοτομεί στην πράξη. Απέδειξε ότι ΜΠΟΡΕΙ να ανοίγει  νέους δρόμους για τη χώρα και την παράταξη. Έφερε τους νέους, τους δημιουργικούς ανθρώπους, τους πολίτες που προσδοκούν καλύτερες ημέρες κοντά στην παράταξη.

Από τη στιγμή που παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ σε εκείνη τη δύσκολη εποχή που οι περισσότεροι αμφισβητούσαν ακόμη και την είσοδό του στη Βουλή η Φώφη Γεννηματά κράτησε σταθερά τον αυτόνομο λόγο και την αυτοδύναμη πορεία του χώρου μας με τολμηρό, μεταρρυθμιστικό λόγο, διακριτό από του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.

Εισηγήθηκε το «Σχέδιο Ελλάδα»  με τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, τις συγκεκριμένες προτάσεις για Ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή.

Είναι η ήρεμη δύναμη της παράταξης με τη μεγαλύτερη λαϊκή αποδοχή. Με την αποφασιστική της στάση, με συνεχείς πρωτοβουλίες κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει ενωμένη την παράταξη αλλά να φέρει σε πέρας το εγχείρημα για τον νέο, ενιαίο φορέα της Προοδευτικής Παράταξης.

Η Φώφη Γεννηματά συνδυάζει τη μαχητικότητα, την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα.

Είναι σήμερα η μόνη γυναίκα Πρόεδρος, γέννημα-θρέμμα της παράταξης, σεμνή και με ήθος έχει σχέσεις με το σύνολο της παράταξης.

Είναι αυτή που έκανε το αποφασιστικό βήμα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ της παράταξης.

Είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και την προοπτική της παράταξης.

Με Αυτονομία, Ανανέωση, Ελπίδα, Προοπτικη, Ενότητα. Για την Νίκη.

Με τη Φώφη Γεννηματά τολμάμε»!

Ανδρέας Κ. Χρονόπουλος

Φυσιοθεραπευτής

Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας