Το φύλλο δεν αλλάζει. Αλλάζει η συμπεριφορά

72

Ο Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης, είναι από τους  δημοσιογράφους, που τιμούν την εργασία που κάνουν και σέβονται την ισχύ που τους δίνει η διαχείριση ενός Μέσου Μαζικής Επικοινωνίας. Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνεί κάποιος μαζί του σε όλα, είναι όμως σωστό να του αναγνωρίζεται η προσπάθεια να είναι πολλαπλά χρήσιμος στην κοινωνία.

Το πιο πρόσφατο άρθρο του με τίτλο «Το φύλλο δεν αλλάζει. Αλλάζει η συμπεριφορά» θίγει ένα κορυφαίο πρόβλημα της κοινωνίας και μια πολιτική μπαλαφάρα που εξελίσσεται με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ανοχή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και δήθεν αντίρρησης από πλευράς της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. (Το ΚΚΕ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διατύπωσαν την αντίθεσή τους, αλλά απέφυγαν να το αναδείξουν σε κορυφαίο -όπως και είναι- ζήτημα).

Θα είναι κρίμα να μην αφιερώσετε 5 λεπτά για να διαβάσετε προσεκτικά ένα τόσο σπουδαίο, εμπεριστατωμένο και χρήσιμο άρθρο που, με απλότητα, ρεαλισμό και σαφήνεια βάζει τα πράγματα στη θέση τους προβάλλοντας στο φόντο του και τις αναγκαίες πολιτικές παρεμβάσεις που θεωρεί σωστές.

Έχει το θάρρος να αναφέρεται στην παρακμή του είδους των ανθρώπων, που στο δυτικό «πολιτισμένο» στρατόπεδο αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας κατά του ανθρώπου. Παραθέτω μια παράγραφο μόνον και σας καλώ να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα liberal.gr όπου και δημοσιεύεται ολόκληρο το άρθρο.

«…Το πρόβλημα με το νομοσχέδιο (όπως και με όλα τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά) ξεκινάει από τη στιγμή που ο γάμος μπορεί να δίνει δικαίωμα τεκνοποιϊας (για τις γυναίκες ομοφυλόφιλες) ή υιοθεσίας για τους άντρες ομοφυλόφιλους ή ομόφυλους. Και είναι πρόβλημα για έναν και μόνο λόγο. Επειδή το ανθρώπινο είδος στηρίζει την ύπαρξή του στην αγάπη του αρσενικού προς το θηλυκό και τούμπαλιν. Για να αναπαράγεται. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει αγάπη, αυτή είναι το πανανθρώπινο ζητούμενο. Δεν αναιρείται. Δεν παραλείπεται ως ζητούμενο….»

Π.Ι.Δ.