Στο έλεος ληστών και δολοφόνων!

30

γράφει ο Νικόλαος Η. Σκαντζός

Για να βεβαιωθείτε ότι ζούμε μέσα σε ξέφραγο αμπέλι, όπου τιμωρούνται οι αθώοι και προστατεύονται οι παράνομοι και οι κακούργοι, διαβάστε τα παρακάτω:

Οι δύο Γεωργιανοί ληστές, που βασάνισαν με πυρωμένο σίδερο την ανυπεράσπιστη 85χρονη γιαγιά, για να τους δώσει τις οικονομίες των 60€ (!!!), είχαν αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου!! Έχουν δε στο ενεργητικό τους περί τις 30 ληστείες, τις οποίες διέπραξαν κατά πανομοιότυπο τρόπο.

Ο νόμος αυτού του Υπουργού (αρχικακούργου), από την ψήφισή του και μέχρι Σεπτεμβρίου του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αποφυλάκισε 12.560 κρατουμένους, από τους οποίους οι 2.000 είχαν καταδικαστεί για κακουργήματα!! Ορισμένοι από αυτούς τους συμμορίτες, μετά την αποφυλάκιση, διέπραξαν εγκλήματα σοβαρότερα και από τα προηγούμενα. Ακόμη και δολοφονίες!

Θέλετε παραδείγματα; Ιδού:

*Κακοποιός συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας, δεν προφυλακίστηκε βάσει του Νόμου Παρασκευόπουλου και στη συνέχεια δολοφόνησε 70χρονο συνταξιούχο.

*Ο Γεωργιανός Ρομπέρτο Σαχακιάν, εξέτιε ποινή πολυετούς κάθειρξης. Αποφυλακίστηκε ελέω Παρασκευόπουλου και στη συνέχεια δολοφόνησε τον 27χρονο κοσμηματοπώλη τη Θεσσαλονίκη.

*Γεωργιανοί ληστές εξέτισαν ποινή 10ετούς κάθειρξης. Αποφυλακίστηκαν και μετά, δολοφόνησαν τον εστιάτορα στην Ύδρα.

*Αφγανός που εξέτιε 10ετή κάθειρξη, αποφυλακίστηκε με τον ίδιο νόμο και στη συνέχεια βίασε και δολοφόνησε φοιτήτρια στη Γερμανία.

*Νιγηριανός που εξέτιε 10ετή φυλάκιση, αποφυλακίστηκε για να συνεχίσει την εγκληματική του δράση, σκορπώντας τον τρόμο στην Κυψέλη, τον Άγιο Παντελεήμονα και στο κέντρο των Αθηνών, ληστεύοντας και βασανίζοντας ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους.

Συμπέρασμα:

Ο “κύριος” που άκουγε στο όνομα Παρασκευόπουλος, δεν ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης των Ελλήνων, όπως νομίζαμε, ήταν (στην πράξη), προστάτης αλλοδαπών ληστών και δολοφόνων από τη μια και δυνάστης ανήμπορων και ανυπεράσπιστων Ελλήνων πολιτών, από την άλλη !

 

ΥΓ. Ο νόμος του “κυρίου” Παρασκευόπουλου ισχύει ακόμη, συνεχίζει να εφαρμόζεται, για να αποφυλακίζει…. ληστές και δολοφόνους!

 Νικόλαος Η. Σκαντζός