Περί ΟΝΝΕΔ, Νέας Δημοκρατίας και ελληνικής νεολαίας, ο λόγος!

«Για τη Νέα Δημοκρατία, η επένδυση στη νέα γενιά αποτελεί την πιο σημαντική προϋπόθεση για την οικοδόμηση της Ελλάδας του αύριο που οραματιζόμαστε», διακήρυξε το 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που ολοκλήρωσε τις εργασίες του στην Πάτρα.

Θα ήθελα να τους πιστέψω αλλά, η οικογένεια Μητσοτάκη έχει μια δυσκολία στις σχέσεις της με τη Νέα Γενιά. Ο πατέρας Μητσοτάκης, με στόχο να ελέγξει την ΟΝΝΕΔ, καρατόμησε την τότε αιρετή και επιτυχημένη ηγεσία της αυτοαποκαλούμενης Γαλάζιας Γενιάς και διόρισε ανθρώπους του περιβάλλοντός της, οδηγώντας τη σε αγωνιστική καθίζηση. Όσον αφορά τον υιό, που σήμερα ηγείται, αυτός προχώρησε ακόμη πιο βαθιά και διέλυσε παντελώς, ακόμη και θεσμικά, την ΟΝΝΕΔ και μάλιστα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ανάδειξης της αιρετής ηγεσίας της, όταν διαπίστωσε πως δεν εκλέγονται οι εκλεκτοί του.

Πώς να πιστέψω λοιπόν τα περί επένδυσης στη νεολαία. Μου θυμίζουν τον Τσίπρα που άλλα λέει και άλλα κάνει!

Α.ΛΗΘΙΝΟΣ

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Γεωργόπουλος προς Σφυρή: «Απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας έχεις περιέλθει σε προεκλογικό πανικό και σε πήρε η πολιτική κατρακύλα»

Μύγα στο σπαθί του δείχνει πως δεν θα σηκώσει κατά την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης ...