Παρουσίασαν τον Γιώργο Στείρη σαν συνεργάτη του Μητσοτάκη και τον έκαψαν πριν την ώρα του

149

Έγραψε ο Άρης Ραβιανός στα ΝΕΑ, ένα κομμάτι από αυτά που γράφονται κατ’ εντολή ή για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον λόγω παράθεσης σειράς ονομάτων και όπως ήταν φυσικό, το πήραν τα παράκεντρα της κομματικής Νεοδημοκρατικής εξουσίας και το παρουσίασαν το καθένα «κατά το δοκούν». Πάρτε παράδειγμα την αναφορά, στο τέλος του δημοσιεύματος της φρασούλας «…και τον καθηγητή φιλοσοφίας Γιώργο Στείρη».

Αυτό ήταν. Κάποιος τοπικός παράγων, υψηλά ιστάμενος προφανώς, με γνωριμίες στα blogs και sites της Αργολίδας, πήρε αυτό το  «…και τον καθηγητή φιλοσοφίας Γιώργο Στείρη» και το έκανε μυθιστόρημα. «Ο κολλητός του Κυριάκου Μητσοτάκη», έγραψε ο ένας. «Ο εξ απορρήτων του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας», έγραψε ο άλλος, «ο άνθρωπος του Μητσοτάκη στην Αργολίδα», έγραψε κάποιος τρίτος και το κορυφαίο… κάποιοι τον υπουργοποίησαν κι όλας, χωρίς πολλά πολλά.

Με άλλα λόγια, τον έκαψαν τον άνθρωπο. Τον έκαψαν τελείως. Όχι μόνον γιατί ο Μητσοτάκης δεν θέλει να προβάλλεται κάποιος σαν τοποτηρητής του, αλλά και γιατί μόλις το όνομά του βγήκε στον αέρα, μαζί του βγήκε και το παρελθόν του και οι απόψεις του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάζω στον «Φωνακλά», site μεγάλης αναγνωσιμότητας, τις προ διετίας απόψεις του Γιώργου Στείρη για την πολιτική επάρκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παραθέτω το σχετικό Print Screen όπου μπορείτε να διαβάσετε «Ν.Δ. Πολιτική διάνοια ο Κυριάκος Μητσοτάκη…… Έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής νοημοσύνης και αποτελεσματικότητας». Και πιο κάτω, απαντώντας σε παρέμβαση τρίτου επαναλαμβάνει «Είναι γνώμη μου και επιμένω».

Ο παράγων της Αργολίδας που έκαψε τον Γιώργο Στείρη με τη μέθοδο της δήθεν προβολής, τι ήταν; Βαλτός ή πολιτικά ανόητος;

Χρήστος Μπαλαφάρας