Κατσής (Αριστερά) και Μπουκουβάλας (Δεξιά)

Ο νέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου –ΠΑΠΕΛ θα ονομάζεται …Θανάσης Κατσής ή Αντώνης Μπουκουβάλας

Την Τετάρτη 1η  Νοεμβρίου θα αναδειχθεί η νέα Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ως αποτέλεσμα των εκλογών που θα διεξαχθούν στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Από τη διαδικασία θα προκύψει ο νέος πρύτανης, καθώς και τρεις αντιπρυτάνεις. Υποψήφιοι για τη θέση του Πρύτανη είναι δύο και για αυτή των αντιπρυτάνεων οκτώ.

Κατσής (Αριστερά) και Μπουκουβάλας (Δεξιά)

Η πενταμελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του Πρύτανη και των τεσσάρων Αντιπρυτάνεων ανακήρυξε τους υποψηφίους. Υποψηφιότητα για τη θέση του πρύτανη έχουν καταθέσει οι καθηγητές Θανάσης Κατσής και Αντώνης Μπουκουβάλας.

Για τις θέσεις των αντιπρυτάνεων υποψήφιοι είναι οι: Ανδριομένος Γιώργος,

Δουβής Γιάννης,

Ζαχαριάς Νίκος,

Ζυγά Σοφία,

Καρκαντωνάτος Ανδρέας,

Κυπραίος Γιώργος,

Λέπουρας Γιώργος, και

Τσιάρας Αστέριος.

Οι κάλπες θα στηθούν στην αίθουσα Ι4 του Ιδρύματος στην Τρίπολη, στο τμήμα πληροφορικής και η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 3.00 μετά το μεσημέρι. Δικαίωμα ψήφου έχουν οι καθηγητές, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Προσωπικού και μέλη του Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Αυξήσαμε την δημοτική περιουσία, μειώσαμε τις υποχρεώσεις προς τρίτους και δημιουργήσαμε πλεόνασμα 700.000 ευρώ χωρίς να υστερήσουμε σε έργα και κοινωνική πολιτική»

Με αυξημένη την δημοτική περιουσία, μείωση των υποχρεώσεων προς τρίτους και πλεόνασμα 700.000 ευρώ, ο ...