Εξ αριστερών προς τα δεξιά: Βοργίας, Κωστούρος, Παππάς, Μαντάς

Ο Κωστούρος εντυπωσίασε τους απόστρατους των Σωμάτων Ασφαλείας που τον επισκέφθηκαν

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας της Π.Ε. Αργολίδας, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο και τον ενημέρωσε επίσημα για το νέο θεσμό των «Προσυνεδριακών συναντήσεων» που καθιέρωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία τους. Σκοπός του νέου αυτού θεσμού είναι η προσέγγιση αποστράτων και πολιτών με τελικό στόχο την ενίσχυση της παρουσίας τους στα δρώμενα της κοινωνίας.

Εξ αριστερών προς τα δεξιά: Βοργίας, Κωστούρος, Παππάς, Μαντάς

Η συνάντηση έγινε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2017 στο Δημαρχείο του Δήμου Ναυπλιέων. Την αντιπροσωπεία των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας αποτελούσαν οι:

α) ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος, αντιπρόεδρο της (Π.Ο.Α.Σ.Α.) 

β) ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, Πρόεδρος  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας και

γ) ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος, εκπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Α. του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

Όπως αναφέρουν οι απόστρατοι, σε ανακοίνωσή τους, «Κατά τη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Επιπλέον από πλευράς της Π.Ο.Α.Σ.Α. ο αντιπρόεδρος της, έκανε μια γενική ενημέρωση στον κ. Δήμαρχο για τους στόχους και το ρόλο της Π.Ο.Α.Σ.Α. στην κοινωνία, τα αιτήματα των αποστράτων και τους αγώνες που έγιναν και γίνονται για την υλοποίηση τους.

 Ο κ. Δήμαρχος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προβλήματα που απασχολούν τους απόστρατους και δεσμεύτηκε για την αμέριστη συμπαράσταση του, στους αγώνες των αποστράτων για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στον Δήμαρχο Ναυπλιέων για την πλήρη ενημέρωση που είχε στα θέματα που συζητήθηκαν και την ανταπόκριση που επέδειξε στην ικανοποίηση αιτήματός μας».

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Ονομάζουν τη μετακίνηση πληθυσμών από τρίτες χώρες ως νόμιμο δικαίωμα μετανάστευσης και παραχωρούν Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος στον τριτοκοσμικό ΟΗΕ

Ξεκινά σήμερα στο Μαρακές μια πολύ σημαντική σύνοδος εκπροσώπων των κρατών μελών του ΟΗΕ με ...