Ο Καμπόσος ταυτίζει το όνομά του με την αποτελεσματική και χρηστή διοίκηση του Δήμου Άργους Μυκηνών

Να πάρουμε παράδειγμα το δήμο Άργους Μυκηνών. Από την στιγμή που θα εγκριθεί η ιδέα από τον Δήμαρχο, μέχρι την λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο και εν συνεχεία τη μελέτη, τη δημοπράτηση και την κατασκευή του έργου οι χρόνοι, με κριτήρια δημοσίου, έχουν σχεδόν εκμηδενισθεί. Αυτή είναι η ουσία της χρηστής και αποτελεσματικής διοίκησης.

Ο χώρος που αξιοποιείται ως Πάρκινγκ αυτοκινήτων εντός της πράσινης γραμμής

Βεβαίως και έχει σημασία να υπάρχει ευχέρεια στις χρηματοδοτήσεις. Περισσότερο όμως μετρά η σωστή και αποτελεσματική διαχείριση των χρημάτων. Η ιεράρχηση των αναγκών, η παρεμπόδιση των διαρροών και τελικά η νοικοκυρεμένη διαχείριση. Όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν σαν πολλαπλασιαστές και να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα και υψηλότερες αποδόσεις υπέρ της κοινωνίας.

Ακόμη πιο σπουδαίο όμως είναι να γίνεται το κάθε έργο τη στιγμή που χρειάζεται, στον μικρότερο δυνατόν χρόνο και να ολοκληρώνεται και να παραδίδεται προς χρήση.

Αυτά να τα θυμούνται οι τυπολάτρες που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον ή την εμπάθειά τους πάνω από τα συμφέροντα του Άργους, όπως τώρα με τον υπό κατασκευή χώρο στάθμευσης.

 

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

12ο Συνέδριο ΝΔ – Με κέντρο της πολιτικής τον άνθρωπο

της Σόνιας Τάνταρου – Κρίγγου* Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ...