Μίχος: Δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής οι άνθρωποι που μας περνούσαν χειροπέδες

ΜΙΧΟΣ: Η Χρυσή Αυγή δεν θα ανανεωθεί κάνοντας υποψήφιους αυτούς που μας περνούσαν χειροπέδες και κάποιους καναπεδάτους

Η συνέντευξη του τ. βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου, στην εφημερίδα REAL NEWS, αναδεικνύει σειρά από παθογένειες στον ηγετικό πυρήνα του κόμματος που διακηρύσσει ότι είναι ο πολιτικός φορέας των εθνικιστών στην Ελλάδα.

Χωρίς να αποδίδει κατηγορίες προσωπικού χαρακτήρος, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Ευβοίας, επισημαίνει την προσπάθεια (με λανθασμένο κατά την γνώμη του τρόπο) αλλαγής της φυσιογνωμίας του κόμματος. Μια προσπάθεια που εκδηλώνεται, κυρίως, με την ένταξη ακατάλληλων προσώπων στις λίστες των υποψηφίων που καταρτίζονται με επιλογές του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του βουλευτή που φυλακίστηκε για το κόμμα του και έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει από αυτό, διαφωνόντας με την πορεία του, μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Η Ερμιόνη Κατσίφα δίνει μαθήματα ιστορίας

«…Δεν είμαστε φιλοξενούμενοι στην Αλβανία. Είμαστε γηγενείς αυτόχθονες Έλληνες…» Ερμιόνη Κατσίφα (Ελέχθη στην εκπομπή του ...