Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Ναυπλιέων για την επιτυχημένη διοργάνωση των  αγώνων ποδηλασίας Special Olympics Hellas

42

Μετά την επιτυχία των αγώνων ποδηλασίας των Special Olympics Hellas στο Ναύπλιο, ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος στέλνει τις ευχαριστίες του, δηλώνοντας:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που εδώ στο Ναύπλιο διοργανώνονται αθλητικές εκδηλώσεις, δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνουμε ότι ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε την  πόλη μας σημείο αναφοράς και παράδειγμα συνεργασίας πολλών φορέων, με κοινό στόχο την ανάδειξη και προώθηση του τόπου μας ως τον ιδανικότερο προορισμό.
Με αφορμή την διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων ποδηλασίας των Special Olympics Hellas, αισθάνομαι την ανάγκη και θέλω να ευχαριστήσω θερμά και δημόσια όλους κι έναν – έναν χωριστά, όσοι συνέβαλαν, για ακόμα μια φορά, στην πραγματοποίηση αυτών των αγώνων με όλες τους τις δυνάμεις.
Ειδικότερα, ευχαριστώ την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, τον Διοικητή και το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, τον Διοικητή του ΚΕΜΧ Ναυπλίου, το Νοσοκομείο Ναυπλίου και προσωπικά τη γιατρό κ. Καλλή, το προσωπικό του ΕΚΑΒ, το σώμα Σαμαρειτών του παραρτήματος Ναυπλίου, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους διευθυντές των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, το σύλλογο ΑΜΕΑ και προσωπικά την εκπρόσωπό του κ. Βασιλική Μαστοράκου, το πολιτιστικό σωματείο «Μοριάς» και φυσικά, όλους τους εθελοντές του Δήμου Ναυπλιέων.

Αναμφίβολα, η συμβολή τους και η αρωγή τους έστεψε όλη την διοργάνωση με επιτυχία και απέδειξε, ότι εμείς εδώ στο Ναύπλιο, αλλά και σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Ναυπλιέων δουλεύουμε για τον άνθρωπο με ανθρώπους».