ΚΑΜΠΟΣΟΣ: Του έδειξαν λακκούβες για επούλωση… Τους απάντησε με κατασκευή Πλατείας στις Λίμνες

41

Τον κατηγόρησαν πως παραμελεί τα χωριά. Τους απάντησε άμεσα εγκαινιάζοντας μια πλατεία, στις Λίμνες και κάνοντας αγιασμό στο πιο σύγχρονο σχολείο, στο Κουτσοπόδι.

Έδειξε για μια ακόμη φορά την κλάση του και την απόσταση που τον χωρίζει από όσους μπορούν να βλέπουν, το πολύ, μέχρι τις λακκούβες στα στενά ενός παράδρομου χωριού. Μιλάμε για τον Δημήτρη Καμπόσο, η Δημοτική Αρχή του οποίου βάζει τα απορριμματοφόρα να κάνουν 500 χιλιόμετρα την ημέρα για να κρατάνε καθαρά τα χωριά και τους οικισμούς της  περιφέρειας του μεγαλύτερου Δήμου της Αργολίδας.

Ο Αγιασμός της νέας πλατείας (μνημείο ηρώων) της Τοπικής Κοινότητας Λιμνών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17η Σεπτεμβρίου 2017. Τελέσθηκε από τον Γενικό Αρχιερατικό της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος Ιερέα π. Πέτρο Αθανασόπουλο και τον εφημέριο του χωριού Ιερέα π. Γεώργιο Γιώργα, παρουσία του Προέδρου της Τ.Κ Γιώργου Ξύδη και πολλών Δημοτικών Συμβούλων και Αντιδημάρχων.

Μετά τον αγιασμό και την σύντομη τελετή των εγκαινίων της πλατείας των Λιμνών την οποία παρακολούθησαν, ανταποκρινόμενοι σε σχετική πρόσκληση, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και ο Δήμαρχος Κορινθίων Άγγελος Πνευματικός (καταγωγή εκ Λιμνών), ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών έκανε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

«Είναι μια από τις αρχές μου», δήλωσε ο Δημήτρης Καμπόσος στο ‘Ακρομόλιο.gr, «να απαντώ με μεγάλα έργα στις μικρές κατηγορίες που προσπαθούν να μου προσάψουν. Οι Λίμνες, απέκτησαν πλατεία που θα την ζηλεύουν πολλά χωριά. Μια πλατεία που αξίζει στους Λιμνιάτες που έχουν προσφέρει ζωές για την Πατρίδα και που στέκονται σαν ακρίτες μέσα στην ίδια τους την χώρα. Χαίρομαι διπλά που εγκαινιάζω την αναμόρφωση της πλατείας του χωριού γιατί σαν Δήμαρχος δείχνω πως φροντίζουμε τα χωριά του Δήμου το ίδιο ζεστά όπως και το Άργος. Αλλά και γιατί είναι το χωριό μου και καμαρώνω που μένει ζωντανό και όμορφο»