Το πρώτο μεγάλο κέρδος από την διοργάνωση της έκθεσης “Πελοπόννησος EXPO”

Δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι, οι υποψήφιοι Πρόεδροι και τα μέλη των συνδυασμών που μάχονται για την κατάκτηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αργολίδος, έχουν εξαφανιστεί από την δημόσια έκθεση και αντιπαράθεση;

Εμένα μου έκανε και τους ρώτησα «τι συμβαίνει»;

Έμεινα κάγκελο όταν μου απάντησαν πως «έχουμε άτυπη εκεχειρία. Να τελειώσει η Έκθεση Πελοποννήσου που οργανώνεται και φιλοξενείται στην Αργολίδα και μετά έχουμε όλο τον καιρό για να ξαναβγούμε στις ρούγες».

Αν δεν το είχα ακούσει με τα αυτιά μου, δεν θα το πίστευα. Πρέπει να ομολογήσω ότι αναθάρρησα, με την συμπεριφορά τους. Μια συμπεριφορά που απέδειξε πως υπάρχουν δημόσια πρόσωπα που εξακολουθούν να διαθέτουν Ήθος. Που κατανοούν πως πρέπει να βάζουν το γενικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό. Που μεταφέρουν το μήνυμα ότι «οι άνθρωποι του Επιχειρείν» γνωρίζουν να διαχειρίζονται την πραγματικότητα, πολύ καλύτερα και υπεύθυνα από τα περισσότερα πολιτικά πρόσωπα.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Παρέμβαση Εισαγγελέα, στη ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, ζητά ο Παύλος Δαγρές, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων

Παράνομες αναθέσεις έργων από την ΔΕΥΑΕΡΜ, συνολικού ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος  του ...