Τα κάστρα της Ευρώπης σε γραμματόσημα. Ειδική έκθεση στο Βουλευτικό Ναυπλίου, ξεκινά την Δευτέρα

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και ο Δήμος Ναυπλιέων συνδιοργανώνουν Φιλοτελική Έκθεση με θέμα «Κάστρα της Ευρώπης μέσα από τα Γραμματόσημα EUROPA 2017». Η έκθεση θα εγκαινιασθεί την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 στην αίθουσα του Βουλευτικού.

Στην έκθεση, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της PostEurop, συμμετέχουν 38 ευρωπαϊκές χώρες. Η PostEurop είναι, Ένωση που εκπροσωπεί τους Ευρωπαϊκούς δημόσιους Ταχυδρομικούς Φορείς. Η Έκθεση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες φιλοτελικές διοργανώσεις του έτους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα εγκαίνια της σημαντικής αυτής Φιλοτελικής Έκθεσης θα γίνουν παρουσία της Διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων, του Δημάρχου Ναυπλιέων και του Γενικού Γραμματέα της PostEurop.

Στην ίδια εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης «EUROPA 2017 -Κάστρα» που αποτελείται από  ένα διπλό γραμματόσημο, αφιερωμένο στο Παλαμήδι και στο Κάστρο της Μεθώνης. 

Η Φιλοτελική Έκθεση θα λειτουργήσει στο Βουλευτικό του Ναυπλίου από 18 έως 27 Σεπτεμβρίου 2017 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, τις καθημερινές από ώρα 18:00 έως 21:30 και το Σαββατοκύριακο από 10:00 έως 13:00 το πρωί και 18:00 έως 21:30 το βράδυ.

 Τα γραμματόσημα της ελληνικής έκδοσης «EUROPA 2017-Κάστρα» καθώς και όλα τα φιλοτελικά προϊόντα,  θα πωλούνται από το Ταχυδρομικό Κατάστημα που θα λειτουργεί στον χώρο της Έκθεσης, από όπου θα διατίθεται και ο Ειδικός Αναμνηστικός Φάκελος της εκδήλωσης που φιλοτεχνήθηκε από τη Διεύθυνση Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια των Εγκαινίων, Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα, με την οποία οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Παρέμβαση Εισαγγελέα, στη ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, ζητά ο Παύλος Δαγρές, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων

Παράνομες αναθέσεις έργων από την ΔΕΥΑΕΡΜ, συνολικού ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος  του ...