Παίξτε μπάλα ρεέέέ!

Παλαιότερα, οι φίλαθλοι που παρακολουθούσαν κάποιο στημένο ποδοσφαιρικό αγώνα, όταν οι επιθετικοί έριχναν τη μπάλα άουτ ενώπιον κενής εστίας ή έβλεπαν τους παίκτες της ομάδας τους να μη μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, φώναζαν «παίξτε μπάλα ρεέέέ». Και αν αυτό συνεχιζόταν την πλήρωνε ο προπονητής που …έφευγε νύχτα από την ομάδα.

Σήμερα, που οι φίλαθλοι έχουν μεταβληθεί σε οπαδούς, τα πράγματα έχουν αγριέψει. Οι οπαδοί μπουκάρουν μέσα στο γήπεδο και πέφτουν οι σχετικές ψηλές πριν προλάβουν να επέμβουν τα ΜΑΤ.

Θα μου πείτε γιατί τα γράφω αυτά;

Να, βλέπω τους Νεοδημοκράτες να είναι έτοιμοι να εκραγούν από τον τρόπο που «αγωνίζονται» οι παίκτες της ομάδας τους και αναρωτιέμαι θα φωνάξουν «παίξτε μπάλαρεέέέ» ή θα μπουκάρουν και θα μοιράζουν ψηλές. (Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα απλώς να κάνουν αποχή… από το γήπεδο).

Π.Ι.Δ

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

ΑΝ.ΕΛ: «Το αναγκαίο καλό»

Το βασικό εκλογικό σύνθημα των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”, στις τελευταίες Κοινοβουλευτικές εκλογές του 2015, έλεγε «ΑΝ.ΕΛ: ...