Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος (Δεξιά), ο υπουργός Δημ. Παπαδημητρίου (Κέντρο) και ο βουλευτής Γιάννης Γκιόλας (Αριστερά)

Ο Καμπόσος δεν του χαρίστηκε του υπουργού και του μίλησε στα ίσα

Ο Υπουργός κ. Παπαδημητρίου με αντιδημάρχους του Δήμου Άργους Μυκηνών

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Δημ. Παπαδημητρίου στο Δημαρχείο του Δήμου Άργους Μυκηνών και η συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Καμπόσο, του προκάλεσε ένα μείγμα συναισθημάτων. Χαρά, γιατί έτυχε θερμής και ευγενικής υποδοχής από τον Δήμαρχο και μέλη του Δ.Σ. της Αρχαιότερης πόλης της Ευρώπης. Ενόχληση, γιατί ο Δήμαρχος όλων των Αργείων και Πρόεδρος των Δημάρχων της Πελοποννήσου, δεν του χαρίστηκε και του μίλησε στα ίσα. Του είπε για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, την υπερβολική φορολογία και τα προβλήματα που προκύπτουν από τις εξοντωτικές περικοπές της χρηματοδότηση των Δήμων από το κράτος. Ικανοποίηση, γιατί του δόθηκε η δυνατότητα να υπεραμυνθεί της κυβέρνησης λέγοντας πως έγιναν και συνεχίζονται να γίνονται τεράστιες προσπάθειες για την προστασία της πρώτης κατοικίας ενώ συγχρόνως γίνεται προσπάθεια για να βγει η χώρα από την ύφεση και να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

12ο Συνέδριο ΝΔ – Με κέντρο της πολιτικής τον άνθρωπο

της Σόνιας Τάνταρου – Κρίγγου* Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ...