ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Γιατί συμμετέχω και τι επιδιώκω διεκδικώντας την Ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Πάντα στη ζωή μου έδινα μάχες γι αυτά που θεωρούσα σημαντικά για την κοινωνία. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη μάχη, πόσο μάλλον όταν κανείς έχει απέναντί του δύο αρχηγούς κομμάτων κι έναν δήμαρχο. Όλα παίζουν τον ρόλο τους αλλά ευτυχώς για την έκβαση της μάχης δεν αποφασίζουν ούτε οι κομματικοί μηχανισμοί, ούτε η καταγωγή, ούτε τα επικοινωνιακά τεχνάσματα. Αποφασίζουν οι πολίτες. Το υψηλό επίπεδο για μένα είναι πλεονέκτημα. Για τη χώρα είναι πλεονέκτημα. Η κοινωνία, οι πολίτες έχουν επιλογές και θα κρίνουν με βάση τη γνώση, την εμπειρία, το πολιτικό έργο. Το στοίχημα για όλους είναι η προσέλευση και η υποστήριξη του κόσμου. Για όλους εμάς στην κεντροαριστερά, το νέο Κίνημα δεν είναι επόμενο βήμα επαγγελματικής αποκατάστασης, αλλά προσφοράς. Προσωπικά επιδιώκω τη συμμετοχή στη δεύτερη Κυριακή και τη τελική νίκη.

(απόσπασμα από συνέντευξη που έδωσε στον Μιχάλη Ιγνατίου)

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Άδοντας και Ψάλλοντας το θαύμα των Χριστουγέννων

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ...