ΚΑΜΠΟΣΟΣ: Στηρίζουμε την έκθεση «Πελοπόννησος ΕΞΠΟ»

Η δύναμη της συλλογικότητας έχει αποδειχθεί πως επιφέρει πάντοτε καρπούς σε οποιονδήποτε τομέα κι αν εφαρμόζεται στις κοινωνίες.
Η προσπάθεια αυτή των φορέων της Αργολίδας για την ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της εύφορης γης της Πελοποννήσου είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική ανάγκη λόγω του ότι η παραγωγή στην χώρα μας τείνει να εκλείψει δια παντός ενώ η οικονομία μας βρίσκεται εδώ και πολλά έτη σε καταστολή με μια δαμόκλειο σπάθη να την απειλεί.
Γι αυτό τον λόγο η συλλογική προσπάθεια είναι απαραίτητη  και πρέπει να συγχαρώ όλα τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου γι’ αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία που θα διαφημίσει τους θησαυρούς της πελοποννησιακής γης.
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στέκεται πάντοτε αρωγός σε κάθε προσπάθεια στήριξης και ανάπτυξης του αγροδιατροφικού μας τομέα και καλεί όλους του φορείς οι οποίοι συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή.

Δημήτρης Καμπόσος
Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

& Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Παρέμβαση Εισαγγελέα, στη ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, ζητά ο Παύλος Δαγρές, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων

Παράνομες αναθέσεις έργων από την ΔΕΥΑΕΡΜ, συνολικού ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος  του ...