Η νύχτα που οι Κορίνθιοι δεν κοιμήθηκαν…

 

Ήταν μια έξυπνη εφαρμογή του θεσμού της “Λευκής νύχτας” που τα τελευταία χρόνια επικρατεί. Οι καταναλωτές επικρότησαν την πρωτοβουλία και γέμισαν την αγορά και τα καταστήματα της πόλης, προκειμένου να επωφεληθούν απ τις τεράστιες εκπτώσεις και προσφορές.

Στα πλαίσια της Λευκής Νύχτας πραγματοποιήθηκε συναυλία με πολλούς καλλιτέχνες αλλά και παράλληλες μικρές εκδηλώσεις σε διαφορετικά σημεία της αγοράς με face painting djs και μάγους που διασκέδασαν τον κόσμο έως και πολύ αργά που τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά. Το παιχνίδι “βρες το δώρο” που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών μικρών και μεγάλων, χαρίζοντας τους εκπληκτικά δώρα.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου ευχαρίστησε τους καταναλωτές “για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην τοπική αγορά της Κορίνθου σε αυτή την δύσκολη περίοδο και όλα τα καταστήματα που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή και εύχεται να συνεχιστεί η υλοποίηση ανάλογων πετυχημένων εκδηλώσεων και στο μέλλον, με πρωταρχικό στόχο την στήριξη των καταστημάτων της πόλης και την τόνωση της καταναλωτικής κίνησης”.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Ο Παναγιώτης Νίκας συζητά με τους Πολίτες. Διήμερη περιοδεία στους τέσσερις Δήμους της Αργολίδας

Διήμερη περιοδεία στους τέσσερις Δήμους της Αργολίδας θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου ...