«Δρόμοι Πολιτισμού»… από απολίτιστους

Είναι θλιβερό να δαπανά η Περιφέρεια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για δράσεις που – δήθεν- προάγουν τον πολιτισμό και να αποδεικνύουν στην πράξη πως μόνον πολιτισμένοι δεν είναι.

Είναι ντροπή να γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους και τις κολώνες του Ναυπλίου, όταν όλα τα ΜΜΕ της Αργολίδας τους προσφέρουν ανιδιοτελώς την προβολή και την στήριξη των εκδηλώσεών τους, σε καθημερινή βάση.

Είναι απολίτιστοι και ξεπερασμένοι. Άρα, μόνο ο πολιτισμός δεν τους ενδιαφέρει.

Δεν ξέρω αν τους ενδιαφέρει να μοιράζουν χρήματα για να φτιάξουν ένα στρατό ψηφοφόρων. Σίγουρα όμως, το παράδειγμα που πρέπει να δίνουν, δεν το δίνουν. Και ας μη φανταστεί κανείς πως το σχόλιο αυτό αφορά μόνον τον Τάσο Χειβιδόπουλο που μοιράζει το χρήμα. Όχι. Αφορά όλους όσους συμμετέχουν και αποδέχονται να βρωμίζεται η πόλη του Ναυπλίου από πληρωμένους αφισσοκολητές.

Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν, σαν απόδειξη έμπρακτης μετάνοιας είναι να καθαρίσουν την πόλη από τα σκουπίδια τους, σήμερα κι όλας.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Παρέμβαση Εισαγγελέα, στη ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, ζητά ο Παύλος Δαγρές, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων

Παράνομες αναθέσεις έργων από την ΔΕΥΑΕΡΜ, συνολικού ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος  του ...