Δημοτικός Σύμβουλος στο Αστυνομικό Τμήμα επειδή υλοποίησε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για αντίθεση στους πλειστηριασμούς

Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου, ενεργών σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και παρευρισκόμενος σε διαμαρτυρία έξω από το Ειρηνοδικείο Άργους, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους μαζί με μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών Α’ κατοικίας.

Η προσαγωγή κατέστη υποχρεωτική μετά την καταγγελία της υπεύθυνης, για τον πλειστηριασμό, Συμβολαιογράφου λόγω παρεμπόδισης της διεξαγωγής του.

Ο προσαχθείς Δημοτικός Σύμβουλος, σύμφωνα πάντοτε με ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ναυπλιέων, Δημοσθένη Δρούγκα, είναι και ο διαπρεπής Γυναικολόγος και Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου Παντελής Κοκκινόπουλος.

Μέλη της κίνησης κατά των πλειστηριασμών και πολίτες που τους συμπαρίστανται προχώρησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του Αστυνομικού Τμήματος Άργους ζητώντας την άμεση και χωρίς απαγγελία κατηγορίας, απελευθέρωση των προσαχθέντων.

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Ονομάζουν τη μετακίνηση πληθυσμών από τρίτες χώρες ως νόμιμο δικαίωμα μετανάστευσης και παραχωρούν Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος στον τριτοκοσμικό ΟΗΕ

Ξεκινά σήμερα στο Μαρακές μια πολύ σημαντική σύνοδος εκπροσώπων των κρατών μελών του ΟΗΕ με ...