Δημήτρης Ραψωματιώτης: «Έχουμε τη γνώση, δώστε μας τη δύναμη και πάμε μαζί, για το Επιμελητήριο Κορινθίας»

36

Ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Ραψωματιώτης που, μαζί με μια ξεχωριστή ομάδα καταξιωμένων στελεχών, διεκδικεί την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών της Κορινθίας για τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας, απευθυνόμενος προς τους  εμπόρους, επαγγελματίες και  βιοτέχνες, παρουσιάζει τις σκέψεις του και ζητά την στήριξή τους.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ

Δημήτρης Ραψωματιώτης
Υποψήφιος  Πρόεδρος  Επιμελητηρίου  Κορινθίας

«Θεωρώντας ότι διαθέτω τη γνώση, τα εφόδια, την εμπειρία, τη θέληση, την εργατικότητα, την πετυχημένη πορεία, τους σωστούς συνεργάτες και την άρτια οργανωμένη ομάδα, πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε, όλοι μαζί, να κάνουμε τη διαφορά· «να ξεκινήσουμε από το αυτονόητο, να συγκρουστούμε για το ξεχωριστό και να πετύχουμε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε».
Σε αυτή την προσπάθεια, το στοίχημα είναι να ξεπεράσουμε τους ίδιους τους εαυτούς μας. Ν’ απαγκιστρωθούμε από τις νοοτροπίες του παρελθόντος που μας οδήγησαν σε τραγικά αδιέξοδα τα οποία βιώνουμε όλοι σήμερα. Να ξεπεράσουμε τα γνωστά, «είμαι δικός σου, είμαι του κόμματος, θέλω να με στηρίξεις κι εγώ θα δεις τι θα κάνω για σένα».
Η κρίση που διατρέχει την εποχή μας, δεν επιτρέπει τέτοια πισωγυρίσματα παλαιοκομματικού τύπου. Ο Κορίνθιος επιχειρηματίας, θέλει σήμερα δίπλα του, συμπαραστάτη και καθοδηγητή, έναν άνθρωπο χωρίς εξαρτήσεις και «δεσμεύσεις», οι οποίες θα στέκονται πάντα τροχοπέδη στην επίλυση των προβλημάτων μας αλλά και σε κάθε ελπίδα προοπτικής και ανάπτυξης.
Και είμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι όλα τα παραπάνω, αποτελούν κοινό αίσθημα και αντανακλούν την αγωνία όλων μας για την τύχη του δικού μας φορέα, του Επιμελητηρίου. Όσοι γνωρίζουν τη διαδρομή μου, άλλωστε, ξέρουν πολύ καλά, ότι δεν υπέκυψα ποτέ σε τέτοιου είδους προκλήσεις και «προσκλήσεις» που δημιουργούν υποχρεώσεις, με οποιοδήποτε τίμημα. Αγωνίστηκα, δούλεψα, έθεσα στόχους, άλλους τους πέτυχα και άλλοι έγιναν μαθήματα ζωής.
Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους, για εμένα η συνεργασία αποτελεί τη κεντρική φιλοσοφία μας. Η συνεργασία των μελών μας είναι απαραίτητη και γι’ αυτή θ’ αγωνιστούμε, εγώ και η ισχυρή ομάδα του συνδυασμού μας.
Γιατί ενώνοντας τις δυνάμεις μας,
αλλάζουμε, δημιουργούμε, κερδίζουμε.
Κερδίζουμε δουλειές, υλοποιούμε έργα, μεγαλύτερα και σημαντικότερα.
Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, χαράσσουμε νέους δρόμους.
Έχουμε τη γνώση, δώστε μας τη δύναμη και πάμε μαζί!