ΑΡΓΟΛΙΔΑ: 5 τέως Γραμματείς Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ στηρίζουν Μανιάτη για Πρόεδρο ΔΗ.ΣΥ.

Μια εξαιρετική έρευνα δημοσιεύει η εφημερίδα ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, σχετικά με το πώς διαμορφώνονται, στην Αργολίδα, η τάσεις στήριξης των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η έρευνα, που παρουσιάσθηκε λίγες μόνον ημέρες πριν από την πραγματοποίηση της πρώτης προεκλογικής προσέγγισης των ψηφοφόρων από τον Γιάννη Μανιάτη, παρουσιάζει τις προθέσεις 7 κορυφαίων στελεχών, που διετέλεσαν Γραμματείς της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ από το 1994, μέχρι και σήμερα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, οι 5 από αυτούς δηλώνουν κατηγορηματικά πως θα στηρίξουν Γιάννη Μανιάτη. Ένας, επιφυλάχθηκε να πληροφορηθεί τις πολιτικές θέσεις όλων των υποψηφίων για να αποφασίσει. Ένας, δεν απάντησε λόγω θεσμικού ασυμβίβαστου. Όλοι όμως, δηλώνουν πως θα αγωνισθούν για να προσέλθουν και να ψηφίσουν οι περισσότεροι δυνατόν, ψηφοφόροι.

(Προφανώς για λόγους ανωτέρας βίας δεν φιλοξενούνται οι απόψεις της μοναδικής γυναίκας γραμματέως κας Γκιούλου καθώς και του εξ Ερμιονίδος Μαν. Φωστίνη).

Ολόκληρη την έρευνα μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Παρέμβαση Εισαγγελέα, στη ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, ζητά ο Παύλος Δαγρές, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων

Παράνομες αναθέσεις έργων από την ΔΕΥΑΕΡΜ, συνολικού ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος  του ...