Συνέντευξη μετά κοκτέϊλ ο Σκούρκος

Αν ήμουν φτηνιάρης, διαβάζοντας την ανακοίνωση που έκαναν για τη συνέντευξη Τύπου (μετά κοκτέιλ) που έδωσαν στο Μουσείο της Ακρόπολης, οι διοργανωτές του προγράμματος «ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΠΟΣ, Πελοπόννησος: Άργος- Μυκήνες», (πρότειναν στους δημοσιογράφους της Αργολίδας να τους μεταφέρουν με λεωφορείο στην Αθήνα), θα έγραφα ότι «μεγαλοπιάνεται ο Χειβιδόπουλος» ή ότι «βρήκαν ξένα λεφτά και κάνουν το κομμάτι τους». Επειδή δεν είμαι φτηνιάρης, δεν το γράφω. Θα πω, όμως, στον κ. Χειβιδόπουλο, που (προφανώς κατ’ εντολήν Αρχηγού) ανέθεσε στην «Πελοπόννησος ΑΕ» αυτή την διοργάνωση ότι, το πρώτο στοιχείο του Πολιτισμού είναι η γλώσσα. Επομένως, όλα αυτά τα αγράμματα της αναπτυξιακής εταιρείας που…

Αξιολογήστε μας

User Rating: 4.35 ( 1 αξιολογήσεις)

Αν ήμουν φτηνιάρης, διαβάζοντας την ανακοίνωση που έκαναν για τη συνέντευξη Τύπου (μετά κοκτέιλ) που έδωσαν στο Μουσείο της Ακρόπολης, οι διοργανωτές του προγράμματος «ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΠΟΣ, Πελοπόννησος: Άργος- Μυκήνες», (πρότειναν στους δημοσιογράφους της Αργολίδας να τους μεταφέρουν με λεωφορείο στην Αθήνα), θα έγραφα ότι «μεγαλοπιάνεται ο Χειβιδόπουλος» ή ότι «βρήκαν ξένα λεφτά και κάνουν το κομμάτι τους».

Επειδή δεν είμαι φτηνιάρης, δεν το γράφω.

Θα πω, όμως, στον κ. Χειβιδόπουλο, που (προφανώς κατ’ εντολήν Αρχηγού) ανέθεσε στην «Πελοπόννησος ΑΕ» αυτή την διοργάνωση ότι, το πρώτο στοιχείο του Πολιτισμού είναι η γλώσσα. Επομένως, όλα αυτά τα αγράμματα της αναπτυξιακής εταιρείας που θα διαχειριστεί και θα διαθέσει 100.000 ευρώ, θα έπρεπε να σέβονται (αν δεν μπορούν να συντηρούν) την Ελληνική γλώσσα.

Γι’ αυτό κ. αντιπεριφερειάρχα, που προσφάτως αποφασίσατε να δείξετε εντονότερα την πολιτιστική σας ευαισθησία, μη γράφετε project, ούτε στο πρόγγραμμα να διαβάζουμε «ΑΡΓΟΛΙΚΗ Intustrialeκαι διάφορα άλλα. Φροντίστε να μάθετε τις αντίστοιχες Ελληνικές εκφράσεις, απομνημονεύστε τις και πείτε τις και στο Διευθύνοντα την «Πελοπόννησος ΑΕ» κ. Κώστα Μπιτζή (Σκούρκο) για να τις μάθει και αυτός και κυρίως για να τις χρησιμοποιεί.

Α.ΛΗΘΙΝΟΣ

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Να δείξουμε την οργή μας στους πολιτικούς που μας περιφρονούν και μας εξαπατούν

γράφει ο Νικηφόρος Λυκίδης Οι συστημικοί πολιτικοί διακηρύσσουν πως «Ο Λαός είναι η κυρίαρχη δύναμη ...