Φαήλος Κρανιδιώτης: Πρόεδρος κόμματος "Νέα Δεξιά"

Μιλάει καλά… γράφει καλά… να γνώριζε πως οργανώνουν και ένα κόμμα…

Φαήλος Κρανιδιώτης:
Πρόεδρος κόμματος “Νέα Δεξιά”

Διαβάστε ένα απόσπασμα από πρόσφατο άρθρο του Προέδρου του κόμματος «Νέα Δεξιά», Φαήλου Κρανιδιώτη.

Το «φύγετε εσείς, για να έρθει ο Κυριάκος να πάρει τη δουλειά του μπαμπά του και να μας δώσει κι εμάς παντεσπάνι» δεν συγκινεί ούτε τα αδέσποτα σκυλιά στο Σύνταγμα. Χωρίς αναφορές στην Πατρίδα, στην απειλή της εθνικής συνοχής από την επιδοτούμενη λαθρομετανάστευση, χωρίς σκληρή αντιπαράθεση των εθνικών ιδεών με τον μηδενισμό και διεθνισμό της Αριστεράς, χωρίς ούτε μισή λέξη κριτικής στις εγκληματικές πολιτικές της Ε.Ε. στην οικονομία, στην ασφάλεια, στο Μεταναστευτικό και πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν.

Όταν συμφωνείς με όλη την κοινωνική εθνομηδενιστική αντζέντα της Αριστεράς, παρελαύνεις μαζί της στο Pride, ψηφίζεις τζαμί, σύμφωνο, συζητάς την υιοθεσία, κάνεις την πάπια για την επίθεση στο Εθνικό Σχολείο και την εθνική ταυτότητα, ανησυχείς για την ακεραιότητα των… Σκοπίων και είσαι πιο φοβισμένος κι από δαρμένο σκύλο μη θυμώσει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και μη σε πει «ακραίο» η Αριστερά, την οποία «σέβεσαι και τιμάς για τους αγώνες της», μετά μην απορείς γιατί σε κογιονάρει ακόμη κι ο Παπαδημούλης.

Α.ΛΗΘΙΝΟΣ

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Οι 3 λόγοι για τους οποίους ο Τάσος Χειβιδόπουλος δεν βρίσκει έμπειρους υποψήφιους για το ψηφοδέλτιό του

Είναι “μοναδικός” Στη δεύτερη θητεία του, ο Τάσος ξεπέρασε κάθε προσδοκία αναποτελεσματικότητας. Γίναμε η μόνη ...