Κώστας Μπιτζής (Σκούρκος)

Συνέντευξη μετά κοκτέϊλ ο Σκούρκος

Αν ήμουν φτηνιάρης, διαβάζοντας την ανακοίνωση που έκαναν για τη συνέντευξη Τύπου (μετά κοκτέιλ) που θα δώσουν στο Μουσείο της Ακρόπολης, οι διοργανωτές του προγράμματος «ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΠΟΣ, Πελοπόννησος: Άργος- Μυκήνες», μεταφέροντας τους Αργολιδείς δημοσιογράφους με λεωφορείο στην Αθήνα, θα έγραφα ότι «μεγαλοπιάνεται ο Χειβιδόπουλος» ή ότι «βρήκαν ξένα λεφτά και κάνουν το κομμάτι τους».

Επειδή δεν είμαι φτηνιάρης, δεν το γράφω.

Θα πω, όμως, στον κ. Χειβιδόπουλο, που (προφανώς κατ’ εντολήν Αρχηγού) ανέθεσε στην «Πελοπόννησος ΑΕ» αυτή την διοργάνωση ότι, το πρώτο στοιχείο του Πολιτισμού είναι η γλώσσα. Επομένως, όλα αυτά τα αγράμματα της αναπτυξιακής εταιρείας που θα διαχειριστεί 100.000 ευρώ, θα έπρεπε να σέβονται (αν δεν μπορούν να συντηρούν) την Ελληνική γλώσσα.

Γι’ αυτό κ. αντιπεριφερειάρχα, που προσφάτως αποφασίσατε να δείξετε την πολιτιστική σας ευαισθησία, μη γράφετε project, ούτε στο πρόγγραμμα να διαβάζουμε «ΑΡΓΟΛΙΚΗ Intustriale. Φροντίστε να μάθετε τις αντίστοιχες Ελληνικές εκφράσεις, απομνημονεύστε τις και πείτε τις και στο Διευθύνοντα την «Πελοπόννησος ΑΕ» κ. Κώστα Μπιτζή (Σκούρκο).

Α.ΛΗΘΙΝΟΣ

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Σιδέρης τέλος για τη Νέα Δημοκρατία: Δήλωσε πως επιλέγει τον Πέτρο Τατούλη

Η δημόσια δήλωση του Βασίλη Σιδέρη με την οποία ο εκλεγμένος με Νεοδημοκρατικές ψήφους Περιφερειακός ...