Συνέντευξη μετά κοκτέϊλ ο Σκούρκος

275
Κώστας Μπιτζής (Σκούρκος)

Αν ήμουν φτηνιάρης, διαβάζοντας την ανακοίνωση που έκαναν για τη συνέντευξη Τύπου (μετά κοκτέιλ) που θα δώσουν στο Μουσείο της Ακρόπολης, οι διοργανωτές του προγράμματος «ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΠΟΣ, Πελοπόννησος: Άργος- Μυκήνες», μεταφέροντας τους Αργολιδείς δημοσιογράφους με λεωφορείο στην Αθήνα, θα έγραφα ότι «μεγαλοπιάνεται ο Χειβιδόπουλος» ή ότι «βρήκαν ξένα λεφτά και κάνουν το κομμάτι τους».

Επειδή δεν είμαι φτηνιάρης, δεν το γράφω.

Θα πω, όμως, στον κ. Χειβιδόπουλο, που (προφανώς κατ’ εντολήν Αρχηγού) ανέθεσε στην «Πελοπόννησος ΑΕ» αυτή την διοργάνωση ότι, το πρώτο στοιχείο του Πολιτισμού είναι η γλώσσα. Επομένως, όλα αυτά τα αγράμματα της αναπτυξιακής εταιρείας που θα διαχειριστεί 100.000 ευρώ, θα έπρεπε να σέβονται (αν δεν μπορούν να συντηρούν) την Ελληνική γλώσσα.

Γι’ αυτό κ. αντιπεριφερειάρχα, που προσφάτως αποφασίσατε να δείξετε την πολιτιστική σας ευαισθησία, μη γράφετε project, ούτε στο πρόγγραμμα να διαβάζουμε «ΑΡΓΟΛΙΚΗ Intustriale. Φροντίστε να μάθετε τις αντίστοιχες Ελληνικές εκφράσεις, απομνημονεύστε τις και πείτε τις και στο Διευθύνοντα την «Πελοπόννησος ΑΕ» κ. Κώστα Μπιτζή (Σκούρκο).

Α.ΛΗΘΙΝΟΣ