Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον Πύργο. Η διοργάνωση λίγα χιλιόμετρα από την Αρχαία Ολυμπία μεταφέρει μήνυμα αγώνα σε όλον τον Κόσμο

47
Οι Αργείοι ετοιμάζονται να συμμετέχουν, όπως και στο συλλαλητήριο των Αθηνών

 

Η επίσημη αφίσσα της διοργάνωσης

Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Μαρτίου 2018 έγινε στο Μικρό Συνεδριακό  της Π.Ε. Ηλείας, στον Πύργο, συνάντηση των εκπροσώπων των Σωματείων και Φορέων που συμμετέχουν και στηρίζουν το Συλλαλητήριο. Ανταλλάζθηκαν απόψεις και ακούστηκαν νέες προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση του όλου εγχειρήματος. Παράλληλα, η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε από την αρχή όλους τους παρευρεθέντες περί των ενεργειών που έχουν γίνει ως τώρα τονίζοντας:

«Μετά την μεγάλη πανελλήνια κινητοποίηση σε Θεσσαλονίκη (21 Ιανουαρίου) και σε Αθήνα (4 Φεβρουαρίου) έρχεται η σειρά της Ελληνικής Περιφέρειας να δείξει την δική της ευαισθησίας στο Εθνικό αυτό θέμα. Και η διοργάνωση μίας τέτοιας λαϊκής κινητοποίησης λίγα χιλιόμετρα από την Αρχαία Ολυμπία έχει την δική της βαρύτητα. Μεταφέρει ένα μήνυμα αγώνα και αισιοδοξίας σε όλον τον Κόσμο». 

Το συλλαλητήριο θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 12.00 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (ΟΤΕ).

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Γιώργης Τάκη Δόξας, Λογοτέχνης, και ο Δήμαρχος Άργους -Μυκηνών κ. Δημήτριος Καμπόσος, ενώ θα διαβαστεί μήνυμα -παρέμβαση  του Ηλείου Μουσικοσυνθέτη κ. Ηλία Ανδριόπουλου. 

Ο Δημήτρης Καμπόσος, στην ομιλία του
στο συλλαλητήριο των Αθηνών