Στηρίζουν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία, Κοινωνία και Φορείς της Ηλείας. Η Ε.Π.Σ. Ηλείας ανέβαλε τους πρωινούς ποδοσφαιρικούς αγώνες για να διευκολύνει την διεξαγωγή

39

Παρά το γεγονός ότι οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, που γίνεται την Κυριακή (στις 12.00) στον  Πύργο Ηλείας, επικεντρώθηκαν στην κινητοποίηση της Τοπικής Κοινωνίας, το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από τους όμορους νομούς αυξάνεται συνεχώς, μετά την δημοσιοποίηση της ενέργειας.

Συγχρόνως, αυξάνονται οι δηλώσεις Φορέων της Ηλείας για στήριξη του συλλαλητηρίου και πρόσκληση των μελών τους για συμμετοχή σ’ αυτό.

Για το θέμα αυτό, η Οργανωτική Επιτροπή του συλλαλητηρίου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Είναι χαρακτηριστική η απόφαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε. Π. Σ.) Ηλείας και της Επιτροπής Πρωταθλήματος, να αναβάλει τους πρωινούς ποδοσφαιρικούς αγώνες προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να προσέλθουν στο συλλαλητήριο.

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε. Π. Σ.) Ηλείας κ. Άρη Κουλούρη, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Σάκη Καραλάγα και τα λοιπά μέλη της εν λόγω Επιτροπής, που αποδέχτηκαν το γραπτό αίτημα που υπέβαλε η Οργανωτική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για αναβολή των πρωινών ποδοσφαιρικών αγώνων της Κυριακής 18 Μαρτίου, ημέρας διεξαγωγής του συλλαλητηρίου, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να προσέλθουν στο συλλαλητήριο».