Οι πατάτες και η δειλία του Προέδρου του ΕΒΕ Αργολίδας

48

Η ανακοίνωση του ΕΒΕ Αργολίδας την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φώτης Δαμούλος ξεκινά με την φράση «καταδικάζουμε απερίφραστα  τα δημοσιεύματα με παραπλανητικούς τίτλους που δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο τα οποία έχουν ως σκοπό να παραπλανήσουν τους τηλεθεατές και τους αναγνώστες, να δημιουργήσουν εντυπώσεις αλλά και να παραπληροφορήσουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Αργολίδας σχετικά με την έκδοση του περιοδικού……..».

Το https://akromolio.gr/ δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα αυτό και ως εκ τούτου θα μπορούσαμε να πούμε πως «δεν μας αφορά το θέμα». Δεν θα το πούμε όμως. Το θέμα μας αφορά στον βαθμό που ο επανεκλεγείς ως Πρόεδρος κ. Φώτης Δαμούλος, δεν ξεχωρίζει και δεν κατονομάζει τα ΜΜΕ στα οποία αναφέρεται. Έτσι όμως μας παίρνει όλους η μπάλα.

Αν το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου (εφ’ όσον υπάρχει τέτοιο γραφείο) δεν του εξήγησε πως είναι λάθος «να καίμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά» τότε απλώς πρόκειται περί «πατάτας» του κ. Δαμούλου. Αν όμως του επισημάνθηκε η ανάγκη διαχωρισμού και αυτό δεν ελήφθη υπ’ όψιν, τότε πρόκειται περί δειλίας του κ. Προέδρου.

Να ελπίσουμε πως στο μέλλον, θα αποδίδονται «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» με λόγο ευθύνης και όχι «στροθοκαμήλου».

Π.Ι.Δ.