Άλκηστης Παπαδημητρίου: Το Ναύπλιον αναγνωρίζει την προσφορά της και της ανταποδίδει αναγνώριση και τιμή

174
Άλκηστις Παπαδημητρίου. Δ/τρια Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος θα τιμήσει την Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Δρ. Άλκηστις Παπαδημητρίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Βουλευτικού, αύριο Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, στις 19.00 το βράδυ.
Η Δρ. Άλκηστις Παπαδημητρίου, Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας θα τιμηθεί για το αρχαιολογικό και ανασκαφικό της έργο, για το σεβασμό της στην ιστορία του τόπου μας, για την προσφορά της στον πολιτισμό αλλά και την αμέριστη βοήθειά και συμπαράσταση στην προσπάθεια του δήμου Ναυπλιέων για ανάδειξη και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η απόδοση τιμής στην δρ. Άλκιστη Παπαδημητρίου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς ο Δήμος Ναυπλιέων  επέλεξε να την τιμήσει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας συμβολίζοντας στο πρόσωπό της διακεκριμένης επιστήμονος, την γυναίκα που ξεχωρίζει και διακρίνεται.

Να θυμίσουμε ότι, ο Δήμος Ναυπλιέων,  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, κάθε χρόνο τιμά την γυναίκα στο πρόσωπο συμπολιτισσών μας που έχουν διακριθεί στην δουλειά τους ή για την προσφορά τους στην πόλη.