Τιμήθηκε η Άλκηστις Παπαδημητρίου από το Δήμο Ναυπλιέων για την προσφορά της στην Ιστορία και τον Πολιτισμό

587
Άλκηστις Παπαδημητρίου

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τίμησε την Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Δρ. Άλκηστις Παπαδημητρίου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, στο Βουλευτικό.
Η Δρ. Άλκηστις Παπαδημητρίου, Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας τιμήθηκε για το αρχαιολογικό και ανασκαφικό της έργο, για το σεβασμό της στην ιστορία του τόπου μας, για την προσφορά της στον πολιτισμό αλλά και την αμέριστη βοήθειά και συμπαράσταση στην προσπάθεια του δήμου Ναυπλιέων για ανάδειξη και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ο Δήμος Ναυπλιέων  επέλεξε να τιμήσει την δρ. Άλκηστη Παπαδημητρίου την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας συμβολίζοντας στο πρόσωπό της διακεκριμένης επιστήμονος, την γυναίκα που ξεχωρίζει και διακρίνεται.

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκε πολύς κόσμος ανάμεσα τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου, η Εντεταλμένη του Τομέα Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Πόπη Καλκούνου, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος ως εκπόσωπος του Μητροπολίτη Αργολίδος, ο ιερέας π. Γεώργιος Μητροσύλης, η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων, το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας ο Τεχνικός Διευθυντής του Μαραθωνίου Ναυπλίου Ευάγγελος Παπαποστόλου κα.