Ο Δημήτρης Καμπόσος θα μιλήσει στην Κατερίνη για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

40

Κάποια πράγματα που, ορθώς, θεωρούμε ως αυτονόητα, όπως λ.χ. η ελληνικότητα της Μακεδονίας, στην εποχή μας φαίνεται πως χρειάζονται υπεράσπιση και ανάδειξη. Στην εποχή μας, κατά την οποία η διαστροφή θεωρείται ως φυσιολογική, στα λύματα της λεγομένης πολιτικής ορθότητας ανέρχονται στην επιφάνεια πολιτικές, ιστορικές, πνευματικές και ηθικές πομφόλυγες, που διαχέουν το δηλητηριώδες περιεχόμενό τους σε μία κοινωνία που αδυνατεί να αντιδράσει. Χρέος όσων ακόμη έχουν το νου και την κρίση για αντίσταση, να το πράξουν.

Ένας από αυτούς είναι και ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, που από την πρώτη στιγμή, υπερβαίνοντας τις χωρικές και χρονικές αρμοδιότητές του, τέθηκε μπροστάρης στον αγώνα για τα δίκαια της Μακεδονίας μας.

Έχοντας την ιστορική διαπίστευση ως Έλλην, αλλά και ως εκπρόσωπος των απογόνων των Τημενίδων, στους οποίους οριοθετούσαν την καταγωγή τους και οι αρχαίοι Μακεδόνες, έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία του εθνικού ξεσηκωμού για τα δίκαια της Μακεδονίας μας.

Έτσι, εκτός από την ενεργό συμμετοχή του στα δύο μεγάλα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στις 7 το απόγευμα, θα παρευρεθεί στην Κατερίνη, προκειμένου να μιλήσει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, στο εκθεσιακό κέντρο «Εκάβη», ως προσκεκλημένος του Ιδρύματος Ιωάννας και Πασχάλη Τερζή, της Ενώσεως Συγγραφέων Πιερίας και του Pieria News.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο πρώην Δήμαρχος Αιγινίου Πιερίας, κ. Αναστάσιος Τερζής, εκπρόσωποι φορέων καθώς και ο δημοσιογράφος του Pieria News, κ. Άκης Ρούσσος.

Ι.Κ.